Csak szerintem nem szép ez a lány? Nektek mi a véleményetek róla? (kép)
2012. aug. 3. 18:30
11/18 anonim válasza:
El tudnám viselni,ha ilyenek lennének az átlagos lányok.De szerintem ő jóval átlag fölötti:)
12/18 anonim válasza:
hát tény,hogy ezen egész másképp néz ki :D
13/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Ne bambázzátok le Palvin Barbarát,mert baj lesz!:D
16/18 anonim válasza:
Elismerem, hogy elég szép néhány képen, de annyira taszít a viselkedése, amennyit láttam belőle a tévében, hogy felülírja a szépségét.
17/18 anonim válasza:
08-09 17:13
Most összefostam magam az ijedtségtől... Nem gondolod szánalmasnak és viccesnek a hozzászólásod?
Másrészt ha valakinek jön be a bamba fej meg a buksza száj, hiába erőlködsz, a fejed tetejére is állhatsz, nem fog változni. És attól még nem lesz rosszabb ember, mint akik emberfeletti teremtményként nénznek rá...
Nekem (attól függetlenül, hogy a külsejétől nem vágom hanyatt magam) tök semleges volt. Aztán jött itt gyk-en egy "Nyaljuk együtt Palvin Barbara seggét" invázió, a csapból is csak ez folyt. Akkoriban láttam vele egy riportot a tv-ben, hallottam nyilatkozni... Na e kettő együtt nekem elég volt az álláspontomhoz...
18/18 anonim válasza:
invalid url. nekem csak annyit írt ki de szép betűkkel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!