Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem szép ez a...

Csak szerintem nem szép ez a lány? Nektek mi a véleményetek róla? (kép)

Figyelt kérdés

nekem nagyon fura és egyátalán nem mondanám szépnek. 17/f

[link]

2012. aug. 3. 18:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
El tudnám viselni,ha ilyenek lennének az átlagos lányok.De szerintem ő jóval átlag fölötti:)
2012. aug. 3. 20:44
 12/18 anonim ***** válasza:

hát tény,hogy ezen egész másképp néz ki :D

[link]

2012. aug. 3. 21:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szép.

Semmilyen az arca.

Valaki írta, hogy rossz kép róla, hát nem tudom, linkeltem párat azon is milyen...

Nekem valamiért olyan butának tűnik. :D

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 4. 08:05
 14/18 anonim ***** válasza:
sztem olyan bamba feje van :S
2012. aug. 9. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne bambázzátok le Palvin Barbarát,mert baj lesz!:D
2012. aug. 9. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Elismerem, hogy elég szép néhány képen, de annyira taszít a viselkedése, amennyit láttam belőle a tévében, hogy felülírja a szépségét.
2012. aug. 11. 21:56
 17/18 anonim ***** válasza:

08-09 17:13

Most összefostam magam az ijedtségtől... Nem gondolod szánalmasnak és viccesnek a hozzászólásod?

Másrészt ha valakinek jön be a bamba fej meg a buksza száj, hiába erőlködsz, a fejed tetejére is állhatsz, nem fog változni. És attól még nem lesz rosszabb ember, mint akik emberfeletti teremtményként nénznek rá...

Nekem (attól függetlenül, hogy a külsejétől nem vágom hanyatt magam) tök semleges volt. Aztán jött itt gyk-en egy "Nyaljuk együtt Palvin Barbara seggét" invázió, a csapból is csak ez folyt. Akkoriban láttam vele egy riportot a tv-ben, hallottam nyilatkozni... Na e kettő együtt nekem elég volt az álláspontomhoz...

2012. aug. 12. 09:31
 18/18 anonim ***** válasza:
invalid url. nekem csak annyit írt ki de szép betűkkel :P
2013. jan. 5. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!