16 évesen talp tetoválás?
Szeretnék egy tetoválást, de apámék azt mondták, hogy csak olyan helyre engedik, ahol nem látszik. Vagy oda se, majd ha 18 múltam. Ebből jött a talp. De aki csinálná (bátyám haverja) azt mondta, hogy nem bírom ki, mert ott nagyon fáj. Egy 6 cm-es minta, félig a sarkamon, félig a talpamon. Van valakinek tapasztalat?
16/F
Miért szarnék be? Injekciót is kaptam már, és nem szartam be. Amúgy csak annyi értelme lenne, mint a többinek. Magamnak csináltatnám, nem másnak, én ha akarom látom, ha nem nem. Azt már hallottam, hogy kikopik. De hogy mennyire, azt nem tudom.
#10 Mire alapozod a következtetésed?
De várok vele két évet, úgy a biztos! :)
Nem, csak mondtam. Én úgy érzem, kibírnám.
??????????
Akkor te meg menj a tűgyárba a tűvel teli kádakba ugrálni! Szerintem közel sem olyan amikor ráugrassz egy vödör rajzszegre, ami mellesleg nem is hegyes igazából, mint amikor profi cuccal tetoválnak. Láttál már rajzszöget? És tetoválótűt? Hasonlítsd már össze a hegyüket! De azért köszi! :) De inkább meghagyom a lehetőséget másnak! :P
Utolsó!
Hát, azt kétlem! :) (már ha nekem mondtad)
Két okból is,
1, nem vagyok olyan hülye, hogy megfogadjam a ,,tanácsot"
2, nincs bőrkeményedésem.
Te tényleg fiú vagy?:D Én voltam ilyen 16 évesen -és igen, I'm a girl:D-.
Én ma csináltattam meg az első tetoválásomat lábfejre, és hát képzeld, közel sem olyan 'kellemes', mint egy muszkulin injekció.:))
Várd ki azt a 2 évet aztán varrass, addigra az eszed is megjön.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!