Tetoválás kérdés: gondot okoz, ha nem fóliázom 3 napig?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 20:49
1/4 anonim válasza:
Nyilván nem viccből kell fóliázni. Ha nem szeretnéd, hogy kosz kerüljön a friss tetoválásodba és begyulladjon, akkor fóliázd. A 3 nap alatt nem biztos, hogy teljesen begyógyul a "seb", tehát a fertőzés elkerülése érdekében inkább csináld.
2/4 anonim válasza:
Én nem rég csináltattam tetoválást. Nekem nem mondták hogy feltétlenül fóliázni kéne. Amúgy sokat olvasgattam neten valamelyik tetováló ajánlja valamelyik meg nem. De sztem akkor se lesz különösebb baja ha nem fóliázod. Mondjuk ha mész valahova akkor lehet h ajánlatos de amúgy nem. Az enyémnek se lett semmi baja. Szépen kenegetem bepanthennel és tökéletes minden, nem fertőződött el.
3/4 A kérdező kommentje:
Kenegetem én is, de sajna ebben a nagy melegben folyton lejött a fólia, pedig nagyon durván oda volt ragasztva. Mondjuk kedden csináltattam, szerda-csütörtök rajta volt, de tegnap este már nem tettem vissza.
2012. aug. 3. 13:44
4/4 anonim válasza:
Én kb 2 hónapja egy nagy tetkót varrattam a karomra, és csak 2 óra hosszáig volt fóliázva, azután csak bepanthen... semmi baja nem lett... szal sztem felesleges a fólia napokig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!