Szerintetek hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne hogy mi a véleményetek rólam. Nem önbizalom növelés céljából tettem fel a kérdést. Pusztán kíváncsiság. 1-10 skálán pontozzatok légyszi őszintén, negatív kritika is jöhet.
Köszönöm.
2012. aug. 2. 22:14
41/46 anonim válasza:
[link] <- ezen a képen elfelejtetted kifehéríteni képszerkesztővel a fogsorod bal oldalát. erre azért ügyelj, ha szerkesztesz, mert elég bénán néz ki, és bár a többieknek nem tűnt fel, ha jobban megnézzük észrevehető a dolog..
42/46 anonim válasza:
Utolsó, ne magadból induljál ki, ő biztos mos fogat rendszeresen és nem szorul rá, hogy kifehérítse a fogait photoshoppal..
43/46 anonim válasza:
nem magamból indultam ki, csak feltűnt, hogy az elöl levő fogai meg vannak szerkesztve, a többi meg nincs.
és nem mondtam, hogy nem most fogat rendszeresen;)
44/46 anonim válasza:
Nem biztos, hogy meg van szerkesztve, sztem csak ilyen lett a kép. De ha meg is van, akkor is belefér ennyi szerkesztés, mert amúgy nincs beállítva a kép, szóval elég természetes. Egy celeb műk.rva nincs, aki így néz ki a beállított képeikkel sem sztem :)
46/46 anonim válasza:
Ha csak a második képet nézem, akkor egy egyértelmű 10 pont.
Szerintem ez a stílus nagyon jól áll neked (2. képen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!