Szerintetek hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
Sziasztok, érdekelne hogy mi a véleményetek rólam. Nem önbizalom növelés céljából tettem fel a kérdést. Pusztán kíváncsiság. 1-10 skálán pontozzatok légyszi őszintén, negatív kritika is jöhet.
Köszönöm.
2012. aug. 2. 22:14
1/46 anonim válasza:
8..:) szerintem szép vagy ..tetszik a stílusod..:)
3/46 anonim válasza:
Véletlen nem szoktál Vácra járni? Lehet csak keverlek valakivel de eléggé hasonlítasz egy csajra.
Amúgy 8-9
4/46 A kérdező kommentje:
Nem szoktam :)
2012. aug. 2. 22:18
5/46 anonim válasza:
Mindegyik képen ugyanabból a szögből látszol, tehetnél fel egyet másik szögből is. De ennyi alapján szép vagy meg aranyos :)
7/46 anonim válasza:
Próbáltam rajtad hibát keresni,amibe jól beleköthetek:D,de nem találtam,egyszerűen szép vagy,megy a 10-es!
9/46 anonim válasza:
9-es, és jól is nézel ki kép alapján, plusz a képen látható kisugárzás alapján normális okos csajnak tűnsz nem az a plázabutacica style
10/46 anonim válasza:
kép alapján bejössz, előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!