Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok az otthoni...

Mit ajánlotok az otthoni fülkiszúrással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, szeretnék egy fülbevaót...nem akarok menni oda, ahol a füleket kilövik stb. Otthon, ha nagyon sterilen csinálom, előfordulhat valami baj?
2009. júl. 18. 14:23
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én hétvégén szúrtam ki a fülemet, sima varrótűvel,de vadonat új vt, le is égettem, meg egy kis alkohollal lemostam, szal steril vt. Nekem egyáltalán nem fájt, nem éreztem belőle semmit, csak kicsit hosszú ideig tartott. másnap kicsit bedagadt,begyulladt, hőemelkedésem lett tőle, azutáni nap kivettem a fülbevalót, lement a dagadás és a gyulladás, de a lyuk szerencsére megmaradt, nem forrt be, szal már minden oké. Elég rizikós, sztem menj szalonba, de ha otthon csinálod, sztem akkor sem kell félni tőle:)
2009. júl. 31. 20:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne otthon csináld..

AZért mert:Simán elfertőződik..És a végén...Inkább kerüljön pénzbe..De csak egy másodperc..És azért csak jobb úgy felkelni hogy biztos vagy benne hogy nem fertőződik el..

2009. aug. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!