Mit ajánlotok az otthoni fülkiszúrással kapcsolatban?
Hát sztem jobban jársz ha elmész szalonba tényleg. általában már a fodrászoknak is van ehhez képesítésük, ráadásul egyáltalán nem fáj, és max 1000Ft.
Én szilikonos tűvel csináltam, ezzel alapból az a gond, hogy ha hátulról előre szúrod, lehet ferde lesz, de ezt elkerülve, ha elölről hátra fele, akkor csak fordítva tudod berakni a fülbevalót. (remélem érthető voltam.:D) Fülbevalóval csinálta nekem egyszer egy bnőm, az jó lett, de nem ajánlom, mert szerintem csak véletlen találta el a jó helyet. :D Ugyanis másik barátnőmnek meg begyulladt. Ha elmész szalonba is nem csak aranyszínű köves kislányos fülbevalók vannak csak, és kb 2 hét után kicserélheted.. Szerintem megéri.
Én 15 évesen lyukasztottam ki a fülemet 2 helyen egyszerű varrótűvel, nem lett semmi gond vele.:)
Azért azt ajánlom (ha tényleg te fogod megcsinálni magadnak), hogy injekciós tűt használj, az a jó, előtte egészségügyi alkohollal fertőtlenítsd (akár a füledet is:D), hátrafele szúrd a tűt, minél gyorsabban (habár nekem perceket vett igénybe, közben még pihentem is:D)...és kész!:) Utána rögtön tegyed bele a fülbevalót, ha fáj, bírd ki, nem vészes!:D
sokkal jobb mintha lövetnéd vmi szalonban, hiszen az átszakítja a bőrt, hameg szúrod, az kíméletesebb és gyorsabban is gyógyulhat.
még akkorsem lesz baj ha nem fertőtleníted agyon,csak azért legyen tiszta minden. gondolj bele, ez scak egy fül. rengetegen szurkálják otthon, suliban, egymásnak, maguknak. úgyh nyugivan=))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!