Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok az otthoni...

Mit ajánlotok az otthoni fülkiszúrással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, szeretnék egy fülbevaót...nem akarok menni oda, ahol a füleket kilövik stb. Otthon, ha nagyon sterilen csinálom, előfordulhat valami baj?
2009. júl. 18. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Nem feltétlenül, max be lesz gyulladva életed végéig..:D (tapasztalat)
2009. júl. 18. 14:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez komoly???:O:S
2009. júl. 18. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát sztem jobban jársz ha elmész szalonba tényleg. általában már a fodrászoknak is van ehhez képesítésük, ráadásul egyáltalán nem fáj, és max 1000Ft.

Én szilikonos tűvel csináltam, ezzel alapból az a gond, hogy ha hátulról előre szúrod, lehet ferde lesz, de ezt elkerülve, ha elölről hátra fele, akkor csak fordítva tudod berakni a fülbevalót. (remélem érthető voltam.:D) Fülbevalóval csinálta nekem egyszer egy bnőm, az jó lett, de nem ajánlom, mert szerintem csak véletlen találta el a jó helyet. :D Ugyanis másik barátnőmnek meg begyulladt. Ha elmész szalonba is nem csak aranyszínű köves kislányos fülbevalók vannak csak, és kb 2 hét után kicserélheted.. Szerintem megéri.

2009. júl. 18. 14:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja és barátomnak is szilikonos tűvel szúrták ki, kb másfél éve, azóta be van neki gyulladva.. Meg ha annyira ragaszkodsz az otthon szúráshoz, még véletlenül se bizsut rakj be.
2009. júl. 18. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem kell félni. Gyorsak. :)
2009. júl. 18. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Mármint arra gondoltam, hogy ha olyan helyen csináltatod ahol foglalkoznak vele, meg nem is drága
2009. júl. 18. 14:52
 7/12 anonim ***** válasza:
ékszerboltan nálunk 7-800 ft, egy darab szúrás és fülbevalót is adnak ám :)
2009. júl. 18. 15:20
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Én 15 évesen lyukasztottam ki a fülemet 2 helyen egyszerű varrótűvel, nem lett semmi gond vele.:)

Azért azt ajánlom (ha tényleg te fogod megcsinálni magadnak), hogy injekciós tűt használj, az a jó, előtte egészségügyi alkohollal fertőtlenítsd (akár a füledet is:D), hátrafele szúrd a tűt, minél gyorsabban (habár nekem perceket vett igénybe, közben még pihentem is:D)...és kész!:) Utána rögtön tegyed bele a fülbevalót, ha fáj, bírd ki, nem vészes!:D

2009. júl. 18. 15:58
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

sokkal jobb mintha lövetnéd vmi szalonban, hiszen az átszakítja a bőrt, hameg szúrod, az kíméletesebb és gyorsabban is gyógyulhat.

még akkorsem lesz baj ha nem fertőtleníted agyon,csak azért legyen tiszta minden. gondolj bele, ez scak egy fül. rengetegen szurkálják otthon, suliban, egymásnak, maguknak. úgyh nyugivan=))

2009. júl. 18. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szalonban csináltasd. Jobban megéri, mint kísérletezni, és véletlenül rossz helyre szúrni, meg aztán nem tudhatod, hogy ha oda kerül a sor, akkor meg mered-e magadnak csinálni.
2009. júl. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!