Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kövér Hölgyek! Miért szidjátok...

Kövér Hölgyek! Miért szidjátok azt aki csinos, ahelyett, hogy formálnátok az alakotokat?

Figyelt kérdés

Itt természetesen nem arra gondolok,aki nem tud fogyni edzés és diéta mellett sem.Akinek nem inge...

Tehát sok olyan ismerősöm van akik kövérek és olyanokat posztolgatnak,hogy"Csak a kutyák játszanak csontokkal"értve ezalatt a vékony nőket.

Kitesznek egy anorexiás lányt vs Kim Kardashian-t : [link]

Na igen,de a vékony nők nem anorexiások és a kövéreknek nem olyan az alakjuk mint kimnek.

Most pedig van egy összehasonlítás,hogy a Dove-os molett modellek szebbek vagy a Victoria Secret modellek.Na kitaláljátok kire szavaznak a nők?Természetesen a Dove molettjeire.

Mert ez elérhető számukra,ahelyett,hogy sportolnának.Mostmár fogadjuk el,hogy hájasak vagyunk és aki megjegyzi mennyire elhanyagoltuk a testünk,azt ugassuk le?Ne mondjátok nekem,hogy 2gyermek után majd más lesz,mert van anyuka ismerősöm akinek bomba alakja van és tesz is érte.Munka és gyermeknevelés mellett,igen.

2012. aug. 2. 10:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%

ma 11:50

még valamit. Én soha nem piszkálok egy sovány vagy vékony lányt sem,mert szerintem köztük is vannak akik nagyon csinosak,szépek. Ha valaki képes egész nap salátát enni,lemondani a finom csokikról, akik képes egész nap kínozni magát a futópadon az tőlem csak dicséretet kaphat. Nem beszólogatni kéne,hanem dicsérni,hogy ekkora akaraterejük van. Én ha egy anorexiás elmondaná miért koplaltatja halálra magát,és meg is érteném az okát,még őket sem nézném le.(de eddig senki nem tudom értelmes okot mondani,és én most kimondottan az anorexiásokról beszélek)

2012. aug. 2. 11:55
 22/29 A kérdező kommentje:
Na azért az túlzás,hogy csak salátát ehetnek.:DD Szerencsére.Én is imádom a csokoládét pl.Bár a zöldségeket is.Azt is tudom,hogy vannak vonzó molett hölgyek és sok férfinak tetszenek:)
2012. aug. 2. 12:02
 23/29 anonim ***** válasza:
60%
Én úgy vagyok vele, mindenki magával foglalkozzon. A szépség amúgy szerintem nem az alakban rejlik. A kisugárzás mindennél többet ér. Lehet sokkal gyönyörűbb egy 80 kg-os, magával harmóniában lévő Nő egy szép, karcsú, önmagát ki sem ismerő Nőnél. És fordítva. De most hiába, szerintem: ami belül van, az számít igazán! Ha elfogadod Önmagad, a lelked szabadsága minden szépséghibád eltakarja.
2012. aug. 2. 12:04
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
Ja és még annyi, hogy most kicsit azért kezdtek átesni a ló túlsó oldalára, mert azért a vékony lányokat sem kell félteni! Kb ugyanolyan arányban szólogatnak be, ráadásul én is kaptam már elég sok hideget tőlük, pedig 173 cm vagyok 63 kiloval. Annyi, hogy nekem a férfiasabb testalkat jön be, így nem alakformálok a karcsú test érdekében, hanem edzek a széles hátért, vállért, és a nagy karizmokért!
2012. aug. 2. 12:15
 25/29 anonim ***** válasza:
71%

Én nem vagyok vékony sőt...de molett sem valahogy a kettő között. És azért mert lusta vagyok és nem bírom ha nem ehetek azt amit akarok. Sportolok bár csak heti 3x 1 órát.

És wao mégsem szólok be senkinek. Egész egyszerűen azért mert elfogadtam azt, hogyha nem eddzek és nem fogyózok nem leszek vékony. Kész! Általában az szól be másoknak akinek nincs rendben az önbizalma/akinek szintén beszóltak.

És igen, csinosnak érzem magam és a férfiak visszajelzéseiből is ez jön le. (vékony nem egyenlő csinos, csak egy jelentős jópont)

2012. aug. 2. 13:16
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

bocs az előző válaszom eléggé sértődötten hiú lett

: (

2012. aug. 2. 13:36
 27/29 anonim ***** válasza:
62%

Elnézve a Dove és Victoria modelleket ,nem is csodálom ,hogy a dove-os modellek sikeresebbek.. Sokkal egészségesebbeknek, szebbnek látszanak.

[link]

2012. aug. 2. 23:33
 28/29 anonim válasza:
69%

amúgy az is nagyon érdekes,hogy ezen az oldalon se találtam még olyan kérdéseket ,amiket kövér nők tettek fel a vékonyakra vonatkozóan de ellenpélda volt.Mármint,hogy vékony nő tett fel kérdéseket kövérekről.Egy-kettő elég sértő sztem még én is fel voltam háborodva pedig én vékony vagyok.

De nagyon utálom a diszkriminációt.

Persze nem mondom,hogy nincs igazság a kérdező felháborodásában de majd akkor adok igazat ennek az egésznek ha fordítva is megvalósul a dolog. Mármint akkor a kövéreket se bántsuk már.

2012. dec. 13. 16:18
 29/29 anonim válasza:

Férfiként úgy gondolom, hogy nem a testsúlyon múlik, hogy egy hölgy csinos e vagy sem. Ráadásul ha valaki teltebb az nem jelenti azt, hogy nem sportol, nem formálja az alakját. Egy telt hölgynek is lehet pl feszes feneke.

Az említett Kim Kardashian szerintem túl vékony, a victoria secret modellek meg már egészségtelenül néznek ki. A Dove modelljeit én sem nevezném molettnek, kb így néz ki egy egészséges, megfelelő zsír/izom tömeg aránnyal rendelkező nő. Nekem személy szerint jobban tetszenek az ilyen lányok. Hozzáteszem egy molett lány is lehet szép, csinos és sexy. Az egyik legigényesebb párom kifejezetten molett volt. Nem kellene senkit kritizálni a súlya miatt, van akinek a manapság divatos anorexiás victoria secret modellek tetszenek, van akinek a korábban évszázadokig uralkodó teltebb természetesebb női ideál jön be.

38/F

2019. júl. 11. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!