Kövér Hölgyek! Miért szidjátok azt aki csinos, ahelyett, hogy formálnátok az alakotokat?
Itt természetesen nem arra gondolok,aki nem tud fogyni edzés és diéta mellett sem.Akinek nem inge...
Tehát sok olyan ismerősöm van akik kövérek és olyanokat posztolgatnak,hogy"Csak a kutyák játszanak csontokkal"értve ezalatt a vékony nőket.
Kitesznek egy anorexiás lányt vs Kim Kardashian-t : [link]
Na igen,de a vékony nők nem anorexiások és a kövéreknek nem olyan az alakjuk mint kimnek.
Most pedig van egy összehasonlítás,hogy a Dove-os molett modellek szebbek vagy a Victoria Secret modellek.Na kitaláljátok kire szavaznak a nők?Természetesen a Dove molettjeire.
Mert ez elérhető számukra,ahelyett,hogy sportolnának.Mostmár fogadjuk el,hogy hájasak vagyunk és aki megjegyzi mennyire elhanyagoltuk a testünk,azt ugassuk le?Ne mondjátok nekem,hogy 2gyermek után majd más lesz,mert van anyuka ismerősöm akinek bomba alakja van és tesz is érte.Munka és gyermeknevelés mellett,igen.
Húú..na most meglepődtem:) Vártam,hogy majd kapom a beszólásokat,de ez kellemes csalódás volt:)
Örülök,hogy sokan gondolkodnak hasonlóképp mint én.
A Victorias lányok nekem sem annyira favoritok,szerintem az szép,ha van mell meg popsi is.De a Doveos lányoknál jobban tetszenek.
Volt egy olyan komment,hogy aki nem vékony nem lehet szép.Ez nem igaz,én sem gondolom,hogy a vékonyság egyenlő a szépséggel.Kell egy szép arc is nameg kinek mi tetszik.De kétlem,hogy 80,90,100kg-os lányok valóban szépnek tudják érezni magukat.Bár ha így is van,az csak jó,de benne van a kérdésemben,hogy az háborít fel,ha megszólják a vékonyabb nőket.
Már bocs, de "Kövér Hölgyek! Miért szidjátok azt aki csinos, ahelyett, hogy formálnátok az alakotokat?"
Szóval aki nem sovány, az már nem is csinos...
Én 160cm/58 kilós vagyok. Nem vagyok sovány,de elégedett vagyok az alakommal.
Bár én nem szidom egyik kategóriát sem,de sokszor láttam/hallottam fiatalok szájából sértő szavakat amiket nagy látványosan hangoztattak idegenek felé. Mily meglepő nem is kövérektől hallottam,hanem csontsovány, vékony kis csajoktól akik azt hiszik,mert vékonyak,csakis gyönyörűek lehetnek. Volt hogy 4-5 kiscsaj a buszon hangosan azon vihogtak hogy ne kanyarodjon a busz mert Bálna van a fedélzeten és a végén felborulnánk. Szegény lány akit piszkáltak,csak csendben sírt,és gondolom alig várta hogy leszálljon. Pedig senki nem tudhatja hogy valaki miért kövér. Sokan vannak akik genetikailag vagy betegség miatt kövérek. Tudom vannak akik azért mert lusták (ők azok akik támadnak a soványság ellen) de azok akik csendben szenvednek a kövérségükkel ,nem kéne bántani őket sem.
Tegnap volt egy pont amikor berágtam. Egy butikban nézelődtem. Mellettem egy 80-90 kilós nő nézegette a ruhákat. Bejött 3 anorexiás kinézetű lány akik rögtön célba vették,és jöttek a megalázó beszólogatások. Az egyik megjegyezte hogy az ilyen alakok vágóhídra valók. Na itt rágtam be. Odamentem hozzájuk,és mondtam nekik,hogy attól hogy gebék még nem néznek ki jól. A lelkük is rohadt. Arról nem is beszélve,hogy mielőtt kritizálnak valakit, előbb magukat kritizálják. Attól hogy soványak iszonyú igénytelenek voltak. Meg is kérdeztem hogy mikor fürödtek utoljára mert bűzlenek mint egy disznó az ólban. Megkérdeztem hogy mikor mostak utoljára fogat,mert hányadék szaguk van. Ha valaki hát akkor ők sem a társadalom kötelékébe valók..
Majd kimentem az üzletből a nővel együtt. Még hallottam hogy többen tapsolnak nekem..
Szóval életemben először megvédtem egy nőt, és beszóltam. Pedig nem szokásom.
Én vallom azt,hogy senkinek nem kéne a másikkal foglalkozni. Ha valaki sportos alkatú,gyönyörű alakú az örüljön hogy ilyen sikerei vannak. Ha valaki genetikailag sovány az örüljön hogy ilyen alkata van. Ha valaki kövér (és most mindegy hogy mi okból) az fogadja el vagy tegyen érte, és örüljön hogy egészséges.
Nem kell két táborra szakadni. Egyszerűen nem kell foglalkozni mások soványságával,kövérségével.
A kérdező úgy értette a kérdést, hogy azok, akik ducibbak, kövérek miért szólják meg azokat, akik vékonyabbak mint ők, miért szólják meg azt akinek csinosabb az alakja. Ez egyébként valóban így van, nem egyszer volt olyan élményben részem, ahol nálam kétszer-háromszor akkorák kezdek beszólogatni, ez nagyon bántó tud lenni.
Aki beszólogat, az irigy, és nem értem hogy miért nem tesz ellene valamit. Persze van, aki betegség miatt kövér, de aki nem beteg, csak simán lusta, az vessen magára amiért olyan, amilyen. Nem azt mondom, hogy a kövér lányok nem szépek, de én el nem tudok képzelni egy 90 kilós lányt, aki ráadásul szép és jól érzi magát a bőrében. Egy 70 kilós még lehet szép, de szerintem az a határeset ha úgy vesszük hogy átlagosan kb. 170 cm-esek a lányok. Szerintem nincs olyan nő a világon aki súlyfölösleggel szépnek érzi magát.
Szóval aki beszól, az inkább azt az energiát fordítsa egy futásra vagy ilyesmire, ne másra tegyen megjegyzést, és ne magát próbálja győzködni, hogy úgy szép amilyen. Mert nem szép, nem egészséges, a szívnek is megterhelő, és a lábnak is. Kitartás és türelem kell hozzá, mindenki tudja magát formálni akármennyi idősen, széppé tudja magát varázsolni, csak TENNI KELL ÉRTE
Persze,van ellenpélda is.Én egyébként sosem foglalkoztam azzal,ha valaki kövér,nem akartam rábeszélni mennyivel jobb ha fogy és egészségesebben étkezik stb.Amióta egy új közösségbe kerültem,ahol van 2lány aki elég molett,azóta kapok én is hasonló megjegyzéseket,bár burkoltan és nem a szemembe mondják.
Felháborítónak tartom,mert sokat tettem az alakomért,mégsem szóltam nekik soha semmi sértőt ami az alakjukat illeti,én mégis minden nap kapom az utálkozó tekintetet és a hasonló "kutyák játszanak csontokkal"megjegyzéseket.A legjobb barátnőm viszont elég molett(Bár szerintem így is szép)DE Ő sosem tett sértő megjegyzést a véonyabb lányokra.Elmondta,neki így jó,mert van melle,feneke és elégedett én pedig elfogadom,ahogy Ő is az én életmódom.
Én 160cm magas és 81 kiló vagyok. Tudom van felesleg rajtam. Tudom a lustaság miatt,de így is jól érzem magam. Nem akarom fényezni magam,de nagyon csinos vagyok,állandóan mosolygok,és boldog házasságban élek. A kollégáim is szeretnek,ha nem lennék férjnél akár minden második ujjamra akadna egy férfi. ez most nem kitalálom,tényleg így van,magam sem értem miért. Gondolom azért mert a természetem nem romlott, és a kövérségemmel ellentétben csinos vagyok.. elkezdetem a fogyókúrát a magam módján,de 60-65 kilónál kevesebb akkor sem akarok lenni. Én így érzem jól,csinosnak,szépnek magam.
egyébként úgy nézek ki mint a képen látható ujjatlan farmerpólós lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!