Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tetszik ez a név?

Hogyan tetszik ez a név?

Figyelt kérdés
Krisztina. Így hívnak, de eléggé utálom :/ Krisztinek hívnak legtöbben, még a Kriszta meg a Tina is tetszene, de valahogy ez eszébe sem jut senkinek. Nektek tetszik a Kriszti név?
2012. aug. 1. 21:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Vannak akik valóban mondhatni szörnyű nevekkel bírnak.Tehát a Krisztinával én meghúznám magam :D
2012. aug. 1. 21:36
 2/19 anonim ***** válasza:

tényleg uncsi

de akkor mutatkozz be tinának ha az tetszik

és akkor úgy fognak hívni

vagy "mis K"-nek

2012. aug. 1. 21:37
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem is az hogy szörnyűnek mondom a nevemet, de lehetne modernebb meg rövidebb :)

Második: akikkel most ismerkedek meg már hiába mondok Tinát, mert mások Krisztinek szólítanak, azt szokják meg. a "Miss K" meg hát.. gyerekesnek tartom.

De köszi a válaszokat :)

2012. aug. 1. 21:42
 4/19 anonim ***** válasza:
a miss k olyan mintha ez lenne : missk(urva) nkem ez jutott eszembe bocsi :S ..amugy szerintem semmi baj nincs azzal a névvel ..én rebeka vagyok ..az egy fokkal se jobb :/ sőt ..rosszabb
2012. aug. 1. 21:46
 5/19 anonim ***** válasza:

Krisszi?

De ez a stílusodtól is függ. Van dagi Kriszta ismerősöm, és ha meglátok egy dagi Krisztinát, akkor őt Krisztázom. A Kriszti ismerőseim meg vékonyak. :)

Szerintem szép neved van. Örülj, hogy nem Noah, Eperke, Dzsesszika vagy :)

2012. aug. 1. 21:47
 6/19 A kérdező kommentje:

Rebekának lehet jobban örülnék :D

Amúgy igen, vékony vagyok :D eddig egy valaki hívott Krisztának, de már vele évek óta nem találkoztam. Viszont van egy Kriszta nevű barátnőm, ő még vékonyabb mint én :) Bár így különböztetnek meg minket én Kriszti, ő Kriszta :D

2012. aug. 1. 21:52
 7/19 anonim ***** válasza:
én Judit vagyok..nem lehet úgy becézni, hogy ne hangozzon gyerekesen, vagy vénasszonyosan..szörnyű..a Kriszti, szerintem jó név
2012. aug. 1. 22:34
 8/19 anonim ***** válasza:
Ugyan már a Kriszti nekem nagyon tetszik.. Én Anna vagyok na az a legalja a neveknek.. semmi jó becézés..meg semmi..
2012. aug. 1. 22:41
 9/19 anonim ***** válasza:

a Krisztinát így lehet becézni: Kriszti, Krisztike, Kriszta, Krisztácska, Tina, Tinácska, Tini, Kiri

és én ink elfogadnám a Krisztit mint rendes nevemet: Kitti

2012. aug. 1. 23:01
 10/19 A kérdező kommentje:

Az Anna nekem tetszik :) régen az egyik kedvenc nevem volt, mára kicsit feledésbe merült :)

Köszi mindenkinek a választ, akkor úgy tűnik másoknak nagyjából tetszik, lehet nekem azért nem mert nem barátkoztam még meg vele majdnem 17 éven keresztül. Utálom még azt is ha ki kell mondanom, mikor megkérdezik, hogy hogy hívnak :)

2012. aug. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!