Hogyan tetszik ez a név?
tényleg uncsi
de akkor mutatkozz be tinának ha az tetszik
és akkor úgy fognak hívni
vagy "mis K"-nek
Nem is az hogy szörnyűnek mondom a nevemet, de lehetne modernebb meg rövidebb :)
Második: akikkel most ismerkedek meg már hiába mondok Tinát, mert mások Krisztinek szólítanak, azt szokják meg. a "Miss K" meg hát.. gyerekesnek tartom.
De köszi a válaszokat :)
Krisszi?
De ez a stílusodtól is függ. Van dagi Kriszta ismerősöm, és ha meglátok egy dagi Krisztinát, akkor őt Krisztázom. A Kriszti ismerőseim meg vékonyak. :)
Szerintem szép neved van. Örülj, hogy nem Noah, Eperke, Dzsesszika vagy :)
Rebekának lehet jobban örülnék :D
Amúgy igen, vékony vagyok :D eddig egy valaki hívott Krisztának, de már vele évek óta nem találkoztam. Viszont van egy Kriszta nevű barátnőm, ő még vékonyabb mint én :) Bár így különböztetnek meg minket én Kriszti, ő Kriszta :D
a Krisztinát így lehet becézni: Kriszti, Krisztike, Kriszta, Krisztácska, Tina, Tinácska, Tini, Kiri
és én ink elfogadnám a Krisztit mint rendes nevemet: Kitti
Az Anna nekem tetszik :) régen az egyik kedvenc nevem volt, mára kicsit feledésbe merült :)
Köszi mindenkinek a választ, akkor úgy tűnik másoknak nagyjából tetszik, lehet nekem azért nem mert nem barátkoztam még meg vele majdnem 17 éven keresztül. Utálom még azt is ha ki kell mondanom, mikor megkérdezik, hogy hogy hívnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!