Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tetszik az ilyen mell?

Hogy tetszik az ilyen mell?

Figyelt kérdés

Ez sztem szilikon, de mit szóltok az ilyen mellhez ami természetes? Kicsi? Milyen a formája?

Jobb képet nem találtam :(

[link]

2012. júl. 27. 23:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez olyan hülye kérdés. Minden mell szép! :D Én a szilikont nem szeretem, ezen mondjuk nem látszik nagyon, ha az is, de pl. a vágás nem múlik el, a tapintása is más... de ezt a nőt ha szeretném, biztos hogy a szilikon melle se lenne akadály, büszke lennék az alakjára.
2012. júl. 27. 23:07
 2/17 anonim ***** válasza:
ez nem szilikon,mintha magam látnám:D én majdnem így nézek ki és bejön a pasiknak és szebb mint egy nagy szilikon vagy nagy lógó természetes-...
2012. júl. 28. 00:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Na látod, #2-es válaszoló, akkor máris büszke vagyok az alakodra! :D Mondjuk nem kell hozzá nagy ész, hogy bárki lássa, hogy ez egy top nő! :) (és ezekszerint élőben is létezik hasonló ;) )
2012. júl. 28. 00:25
 4/17 anonim ***** válasza:
Néha nem tudom ki mit lát, én a képen kifejezetten nagy melleket látok, nem kicsit, nem átlagosat... nagyot. A szép fajtából.
2012. júl. 28. 01:19
 5/17 A kérdező kommentje:

Komolyan? De jó h nagynak mondod :)

Köszönöm a válaszokat :)

2012. júl. 28. 06:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Érdekes. Mindenki dicsérte, hogy jó mell, de téged nem is az érdekel, kinek tetszik, hanem hogy ki nevezi nagynak? :) Ejj, te lány! Hidd el, hogy ilyen mellekre büszkék szoktak lenni a pasik!
2012. júl. 28. 11:11
 7/17 A kérdező kommentje:

A formájára az vagyok, de attól mert ilyen alakú olyan kicsinek tűnik :( Egy lógósabb mell sokkal nagyobbnak néz ki.

De köszönöm mindazok válaszát akik dicsérték ;)

2012. júl. 28. 15:27
 8/17 A kérdező kommentje:
És mindenkinek kíváncsi vagyok a véleményére :)
2012. júl. 28. 15:28
 9/17 anonim válasza:
kb mint én csak én dagadtabb vagyok xd
2012. júl. 30. 06:49
 10/17 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy alapból ilyen, mert hozzáillő az alakod (=dagadtabb vagy :)) vagy éppenséggel egy vékony lány betetet ekkora labdákat.
2012. júl. 30. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!