Hogy tetszik az ilyen mell?
Figyelt kérdés
Ez sztem szilikon, de mit szóltok az ilyen mellhez ami természetes? Kicsi? Milyen a formája?
Jobb képet nem találtam :(
2012. júl. 27. 23:04
11/17 A kérdező kommentje:
olyan az alakom mint a képen a csajnak. sztem ez nem nagy mell, az enyém pont ilyen alakú, de egy icipicit kisebb.
volt ekkora régen, de fogytam vagy 3-5 kilót és onnan is :S
2012. júl. 30. 18:32
12/17 anonim válasza:
És igaziból mi az, ami még érdekel? Úgyse találsz pasit, aki ezt a nőt rossz alakúnak mondja. Ha ilyen alakkal nincs önbizalmad, ennél több innen se lesz. Akkor más módon kell szerezni. Eleve milyen környezeted lehet, ha azt gondolod, hogy a melled mérete az, ami számít? Szomorú, hogy nincs önbizalmad, és félre ne érts, nem a te hibádnak tartom!
13/17 A kérdező kommentje:
ráhibáztál, tényleg nem magam miatt nincs önbizalmam
2012. júl. 31. 09:05
14/17 anonim válasza:
Minden természetes mell szép! :)
15/17 anonim válasza:
Ami az önbizalmat illeti: Láthatod, hogy a melled tökéletes! Keress olyan pasit, aki szeret, és majd helyreáll az is. Addig viszont, pont az alakod miatt, bizonyára jó sok "szeretlek"-et kell meghallgatnod, ami valójában csak azt takarja, hogy "lefektetnélek"... Azt biztosan küzdelmes megcsinálni, és különbséget tenni bók, és bók között. Én azt szoktam javasolni, hogy ha a szavak mögött nem érzed a hozzá tartozó érzést, és tettet, ne higgy nekik.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat :)
Igen, igazad van, megfogadom a tanácsodat :)
Egyébként a többi testrészemet is érinti az önbizalomhiány...
De előbb- utóbb biztos helyreáll :)
2012. júl. 31. 17:39
17/17 anonim válasza:
Hát ha lefotóznád a fenekedet is, tedd föl nyugodtan, értékeljük! :D))))) Na fel a fejjel, és ha már ilyen szuper nő vagy, ne a melled mérete foglalkoztasson! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!