Fiúk, de lányok is! Ez nektek hogy tetszik?
2012. júl. 30. 22:19
2/11 anonim válasza:
Nekem, annyira nem tetszik. Ennél a nagy, de inkább lógós mellnél jobb egy feszes kisebb. Persze ha valakinek ilyen van az nem negatívum, fôleg azoknál az édesanyáknál, akiknek a kisgyermekük miatt lett ilyen.
3/11 anonim válasza:
A rajzod sehogy, a belinkelt lány pedig nagyon.
4/11 A kérdező kommentje:
talaltam egy kepet. Ez hasonlit a mellemre.. Csak nekem egy icit nagyobb es eres... mert feherebb a borom :).
mit szoltok? nagyon gaz?
2012. júl. 31. 14:52
5/11 anonim válasza:
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Na ide vele! :DDDD (remélem, ennél kifejezőbben nem kell leírnom, ami az első gondolatom volt)
6/11 anonim válasza:
A mellbimbóudvar nagy, de a mell formájával nincs semmi baj.
7/11 anonim válasza:
Rakj fel a tiedről. Ha csak annyit mutatsz, mint az utolsó képen, nem tudják, hogy kivagy
8/11 anonim válasza:
hát az utóbbit nevezik parizercsöcsnek :D
9/11 anonim válasza:
Túl nagy a bimbó udvar, de amúgy maga a formájával nincs baj,csak ne legyél kövér hozzá a fehérhez meg valamit találj ki,hogy legyen egy kis színed ,esetleg néha ülj be szoláriumba.
Nekem szerencsére gyárilag kreol bőröm van, lehet ezért is jobban bejönnek az olyan lányok akiknek van egy KIS!(tehát nem a szétszolizottakra gondolok) szinük 20F
10/11 Doktor Jo válasza:
Szerintem nagyon szép melled lehet és nincs okod panaszra. Nem kell hallgatni a rossz nyelvű kritikákra, lényeg az, hogy annak tetszik aki örömmel nézi minden este :)
Ha kérdésed van írj nyugodtan privátot és pártatlanul korrekt válaszokra számíthatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!