Paco Rabanne One Million parfummel kapcsolatos tapasztalatok? Lanyok nektek tetszik? Fiuk?
Én nem tudom milyen illata van, de lehet, hogy ami az egyik fiúnak nem jön be a barátodnak meg pont bejön. Hasonló illatút válassz, mint ami most van neki, szerintem azzal nem foghatsz mellé.
15/L
ha erre gondolsz szerintem megrendelheted. Bátyám kapta még születésnapjára.Neki és nekem is nagyon tetszik csak sajnos nekem nem engedi, hogy használjam annyira félti.Nagyon kellemes illata van nagyon ajánlom! :) 18/f
Én azt az egyet nem értem ezzel a parfűmmel kapcsolatban,hogy egy fórumon édesnek titulálták.Egy ismerősöm használ ilyet,és az én orrom semmiféle édeset nem érez rajta.Nagyon érzékeny vagyok az illatokra,és nekem ez inkább fanyar volt,de ez sem fedi teljesen a valóságot.Az is igaz,hogy az eredeti üvegéből szagolva kellemesebb volt,mint bőrön,és ugye az sem mindegy,ki viseli.Hihetetlen hasznosan szóltam hozzá a témához:))
Mindjárt keresek Neked valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!