Mért van ez? Sokan vannak így ezzel? (többi lent! )
Figyelt kérdés
Annyira rossz, mert nagyon önbizalomhiányos vagyok.. ez a külsőmből ered.. igazából semmi komoly baj nincs velem, nem is vagyok csúnya, jó az alakom csak az arcommal nem vagyok megelégedve.. pedig mondták már többen is hogy milyen szép vagyok.. sokszor van olyan hogy én is azt érzem, amikor szépnek érzem magam, akkor sokkal jobb a kedvem, nyittotabb vagyok az emberekkel, jobban merek hozzájuk közelíteni és nagyobb az önbizalmam.. de van mikor belenézek a tükörbe és "úristen:|" pedig csak a hajam nem jó.. nálam úgyvan ha már a hajam nem jó akkor nem látom szépnek magam. annyira rossz ez hogy nem tudom elhinni magamról hogy szép vagyok.. mindig az van hogy másokhoz hasonlítom magam pl. sztárokhoz hogy de jó lenne úgy kinézni.. pl megpróbálom úgy megcsinál a hajam mint nekik van, aztán mikor rájövök hogy nem olyan akkore tökre letörök.. am nem mindig van ez!! de legtöbbször mindig magam elé képzelem pl. valamelyik szép osztálytársam hogy ha mellém állna a tükör előbb nagyon rossz lenne mert sokkal szebb mint én.. meg ha pl. az utcán megyek és eljön mellettem egy szép csaj akkor is kb lesütött fejjel megyek nem mintha olyan csúnya lennék de látom hogy mindenki kb. őt nézi meg... van tippetek hogy micsináljak hogy szépnek lássam magam? mert nem csak úgy akarom hogy ha tökéletes a hajam (épp akkor mostam meg) meg van rajtam smink.. amúgy a fő problémám: nagyon vékony szálú a hajam meg ritka szoval kb sehogy nem áll.. max hajmosás után a következő napig mert akkor dús.. amúgy meg besütni se szeretem mert akk mégjobban összeáll és még ritkábbnak tünik, kivasalni meg fúú... tiszta lenyalt lesz tőle) magyarul kb minden nap hajat kéne mosnom hogy jól álljon :S de pl közbe meg van 1-2 ember akinek ilyesmi a haja és mikor rájuk nézek akkor nem egyből azt veszem észre hogy úristen milyen a haja... csak így h meg akartam nézni milyen ha valakinek ilyen a haja így szúrtam ki inkább.. lehet én beszélem már be meg képzelem be magamnak hogy mindenki ezt venné észre rajtam hogy rossz a hajam, és ha rossz, akkor az arcom se szép.. de én így látom... de mikor megmosom utána meg mindig tök szépnek érzem magam.. magyarul leginkább a hajam miatt vannak ezek a gondok.. mondjuk a szememmel se vagyok túlzottan megelégedve. de pl arra is már csomóan mondták hogy szép de én nem veszem észre. az a baj hogy barátnőmtől kérdezem múltkor hogy szerinte szép vagyok-e mert én nem látom annak magam és tökre örültem hogy mondta hogy igen, de utána bele gondoltam hogy csak nem mondta volna hogy nem vagy valami.. valaki mondjon valamit hogy micsináljak :( annyira rossz hogy amúgy tök jó arc tunék lenni meg nyitott az emberek felé de ha nem látom hogy jól néznék ki akkor tökre magamba fordulós leszek :SS2012. aug. 1. 14:15
1/2 A kérdező kommentje:
lehet ez is olyan mint pl. az anorexia.. hogy ők is kövérnek látják magukat mikor már csont soványak?!
2012. aug. 1. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!