Sokan miért mondják, h aki lenéz egy kisebbséget az a saját sikertelenségét próbálja ezzel magyarázni?
Itt vagyok én,nem érzem úgy, h sikertelen, lapos lenne az életem.
Egyszerűen zavar, h minden reggel oda van szar.va a buszmegállóba, h tiszta szemét minden, tele van firkválva Lakatos Ronaldo feliratokkal az egész, rosszabb esetben hallom, h már megint lopás történt vagy rablás vagy ezt verték meg vagy azt, rosszul vagyok a romáktól, véleményem szerint egy rettentő primitív népség.
Elhiszem, h titeket nem zavar, ha össze van szarva a ház, jó a sarokba is, de vannak emberek, akiknek vannak igényeik.
De úgy látom, akinek van az biztos sikertelen az életben....
Ezt inkább azokra szokták mondani, akik olyanokat néznek le, akik semmilyen módon nem ártanak másoknak, mégis kisebbségben vannak. Legfőbb példa erre a homoszexuálisok helyzete. A gyűlölködők többsége nem beszélt életében egyetlen meleggel sem, mégis utálja őket például azért, mert boldogok a párjukkal, sikereik vannak stb.
Azt általad leírtakra teljesen érthető a felháborodásod, és szerintem erre senki nem mondaná, hogy ezzel a saját sikertelenségedet magyaráznád.
Ezen jót nevettem.
Az én magyar ismerőseim között nem igazán jellemzőek, sőt egyáltalán nem a fenti dolgok, ahogy a beltenyészet sem.
Szal eléggé vicces az állításod, ne magadból indulj ki.
"rosszul vagyok a romáktól, véleményem szerint egy rettentő primitív népség. "
Kevesen vannak ilyen jó véleménnyel róluk. A cigányok többsége egy csúszómászó.
"Ezt inkább azokra szokták mondani, akik olyanokat néznek le, akik semmilyen módon nem ártanak másoknak"
Ilyen ember meg nem létezik. Ha nekem nem árt a szomszéd Jóska akkor lenézni sem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!