Nagyon undorítóan kövér vagyok?
2012. júl. 31. 15:43
11/23 anonim válasza:
nem van undorítóan kövér, csak a hasad túl nagy. Sztem hasra is próbálj vmi gyakorlatot a futás mellé
12/23 anonim válasza:
Én voltam már a 16centimhez 83kg-is, de akkor sem volt ekkora pocim :D Szerintem semmiképp ne futni kezd el, hanem gyors tempóban gyalogolni heti 5-6x minimum 45-50 perceket és mellé tornázz, és napi 5x kajálj keveset. Menni fog hidd el, ha nekem sikerült (már csak 58kg vagyok) akkor neked is fog! :)
21L
13/23 anonim válasza:
*165cm-t akartam írni :D
(utolsó)
14/23 anonim válasza:
Fú, hát te is látod, hogy kövér vagy. A hasad a legkritikusabb, tényleg nagy, de a mozgás csak egy dolog. Ugyanis a fogyás főleg a táplálkozáson múlik!
15/23 anonim válasza:
nem kell koplalnod csak nézz tornavideókat a neten csináld meg azt úgy ahogy mondják aztán az étel hát... kevés zsíros étel ehetsz annyit nyugodtan h jól lakjál de akk gyümölcsöt és zöldséget főleg (nem csak azt) és persze mindan nap kell sportolni akár az elején lehet kevesebb aztán egyre több :) és természetesen nem egy 7lesz ez...
16/23 anonim válasza:
Nem vagy undorító, de rád férne egy olyan -10 kiló, kezdj el futni! nagyon szurkolok neked sok kitartást kívánok!
17/23 anonim válasza:
nem undorító, csak kövér:) 165 cm-hez kb. olyan 60-65 kiló az ideális, ugyhogy hajrá, és sok kitartást kívánok:)
19/23 anonim válasza:
Csak az egészséged miatt kéne fogynod!!! Viszont szerintem nagyon szép vagy!
20/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ha egy lánynak gömbölyű pocija van, csak sajnos ez nem egészséges! Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!