Miért van az hogy?

Figyelt kérdés

Ugye rengeteg csaj észreveszi magán azt is, hogy akár csak fél kilót hízik, vagy fogy. Én 185 cm magas vagyok, férfi, de ez rám egyáltalán nem igaz. Évek óta 85-90 kiló vagyok, mindig is úgy gondoltam, hogy van rajtam 5 kiló felesleg.

Télen felhíztam 90-ről egészen 96 kg-ig,majd 3 hónap alatt le 84 kilóra. Viszont bármely számot nézzük, 84-90-96 kilós énemet, a tükörben soha semmilyen változást nem észleltem, úgy gondoltam 96kilónál is van rajtam kb 5 kiló, majd 3 hónapra rá 84 kilósan tükörbe nézve szintúgy.

Mondjuk szerintem tőlem rosszabb megfigyelő ilyen szempontból nincs. Én még a saját szemem színére sem fogadnék nagy tétben, mert nem vagyok biztos benne, hogy milyen :) Anyám vagy húgom szemszínéről fogalmam sincs, tulajdonképp nincs olyan ember, akiről biztosan merném állítani, hogy ilyen szemű szeme van =D

2012. júl. 31. 06:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem tulajdonítasz neki akkora jelentőséget, mint a lányok/nők. A férfiak nem nagyon foglalkoznak ilyennel, csak ha már tényleg elértek egy bizonyos határt. Nálunk pedig nagyon fontos, hogyan nézünk ki. Mindenki tetszeni akar a férfiaknak, és emiatt állandóan az alak van középpontban. Kielemezünk minden egyes részt, így sokkal könnyebben észrevesszük az apró hibákat. A férfiaknak nincs erre gondjuk.
2012. júl. 31. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!