Sokan mondják rám, hogy szép vagyok. Nem vagyok vékony, sőőt van rajtam vagy 15kiló minusz, de ha ezt netán sikerülne leadnom, ugy hogy még a börőmnek sem lesz baja (narancsbör), akkor még lehet belölem modell?? 168centi vagyok. És 15 éves.
Köszönöm
2008. máj. 7. 14:54
1/9 anonim válasza:
15 kiló mínusz??? Talán plusz, ugye???
Mindenkiből lehet modell ha lefogy. Ha vékony modell akarsz lenni akkor kb 55kg-nak kell lenned a magasságodhoz képest, de vannak duci modellek is. Ott a kezdő súly a 80kg.
2008. máj. 7. 14:58
2/9 anonim válasza:
Ha lefogysz, akkor sem lehetsz modell 168 cm-rel. Min.170-nek kell lenned. De szerintem még fogsz nőni!:)
szia én egy 15 és fél éáves lány vok aki modell suliba jár.... de én ugy tudom hogy 175 cm a határ a modellnknél.... de semmi gond mert fotomodell még lehetsz... am... én 180 cm és 60 kg vagyok
2008. máj. 8. 07:53
5/9 anonim válasza:
en most leszek 20, model voltam es vagyok, en is 168 vagyok. Csak szolok h nem abbol lesz model aki nagyon vekony es stb stb..azok mennek a kifutokra, oda keoll 170 cm legyel, es vekonyka..de vannak akik dirket az ilyen csajokat is keresik. Mondjuk azert h modell legyel ne add le a 15 kilodat,.azert add le, h egeszsegesebb legyen a szervezeted.
S utana meg ha egy ugynokseg elfogad, akkor azt jelenti h igenis mehetsz modelnek.
Sokszor nem is a szepseg a legfontosabb, hanem mennyire tudsz komunikalni a fenykepeszekkel stb. Sok sikert!
2008. máj. 8. 11:56
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. :)
2008. máj. 8. 16:47
7/9 anonim válasza:
Bakker, a modellek nem tudnak írni??? Az nem fontos hogy értelmesek is legyetek??
2008. máj. 17. 14:00
8/9 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg. Nem veszítesz vele semmit. Most én is diétázom, csak rajtam több van, mint 15 kg, de hála istennek nem vagyok az a szétfolyós fajta. Ha sikerül lefogynom, lehet, hogy én is bepróbálkozom egy ügynökségnél és csinálok egy portfóliót. Nem veszítenék vele sokat, söt. Csak tapasztalatot szerzek. (bocs az off végért, már a saját gondolataim és érzéseim kerültek előtérbe a Tieid helyett. Lehet, hogy találsz hasznosat a kis önéletrajzomból)
2011. aug. 20. 22:50
9/9 anonim válasza:
először is, írni nem tudsz (szerencsére ez a modelleknél nem akadály), másodszor 15 kiló plusz az narancsbőr nélkül nem megy le.. és 3., 168 centi nem elég magas.. én is annyi vagyok, és csak 48-50 kg, de tudom, hogy nem lehetnék modell ekkora magassággal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!