Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak olyan praktikák amitől...

Vannak olyan praktikák amitől esetleg kicsit kevésbé fájdalmas a tetoválás?

Figyelt kérdés
Az olyan kommentek nem kellenek hogy ha tetoválást akarsz bírd ki a fájdalmat. Természetesen állok elébe de ha még is van vmi kis praktika amitől egy fokkal jobb lesz akkor várom a válaszokat :)
2012. júl. 29. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Ha a test más részén nagyobb fájdalom keletkezik, az elterelheti a figyelmed a tetoválásról. Kérj meg valakit, hogy csavargassa a mellbimbód egy kombinált fogóval.
2012. júl. 29. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez az igen hasznos választ :)
2012. júl. 29. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem több tetoválásom is van az egyik készitése elött vettem be egy algopirint,és elviselhető volt a fájdalom, a többihez képest, amelyiknél vettem be a gyógyszert az kb 30 perc alatt volt kész. A többi tovább tartott,és jobban is fájt.
2012. júl. 29. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Vannak szalonok ahol kérhetsz fájdalomcsillapító krémet 1000-1500 forintért.

Egyébként én is a fájdalomtól való félelem miatt nem mentek eddig tetováltatni,pedig csak egy kis ábra lenne a csuklom belső felére és a vállamra..

2012. júl. 29. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:
na akkor majd bekapok vmi gyógyszert aztán hajrá :D amúgy kedden megyek és ráadásul mellkasra ahol nem a legkellemesebb de kemény vagyok mint a kád széle. vagy nem :D majd kiderül.
2012. júl. 29. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!