Mennyire fájdalmas egy tetoválás felvarratása?
Figyelt kérdés
18 múltam és nagyon szeretnék egy tetoválást. Igazából 2 közül fogok egyet választani, az egyik egy ábra a hátamra, a másik egy felirat a lábfejemre. Azt szeretném megtudni, tapasztaltaktól, ha lehet, hogy mennyire fájdalmas a tetoválás ezeken a helyeken, és hogy milyen helyre menjek, ami a legbiztonságosabb tud lenni+ mik a tetoválás hátulütői, hátrányai és közvetlen tetoválá után meddig kell ójni a tetovált területet? Hogy történik ez, mivel kerülhet a bőrfelület érintkezésbe stb..2012. jún. 16. 21:21
1/4 anonim válasza:
a háton nem, a lábfejen már inkább. nekem az ujjaimon volt, ott eléggé gázos a dolog. amúgy a pesti Invictust ajánlom, esetleg a kecskeméti Bizarre-t. Nagyjából 4-5 napig ne áztasd, ne tedd ki napfénynek vagy UV-nek, 2-3 óránként kenegesd Bepanthennel vagy hasonlóval, fóliázni én 2 napig szoktam. De mindent el fognak mondani :) Hátulütője szerintem nincs, max az, hogy ha nagyon látható helyen van, később a munkavállalásnál problémás lehet, de manapság ez is egyre ritkább.
2/4 A kérdező kommentje:
fóliázás?! ilyen komoly procedúrák vannak?:)) az meg micsoda?
2012. jún. 16. 22:14
3/4 anonim válasza:
miután bekened, körbe kell lazán tekerni folpakkal :D nem nagy tudomány.
4/4 A kérdező kommentje:
á, értem:) Köszi a válaszokat;) akkor mindenesetre nyáron csak úgy éri meg, ha nem mész éppen nyaralni, vagy olyan helyre, ahol befertőződhet.
2012. jún. 17. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!