Színező kontaklencse vásárlás (bővebben lent)?
De ha nincs a színesből próba, akkor honnan tudom, hogy melyik áll jól, vagy melyik fedi el rendesen az eredeti szemszínt?
Első válaszolnak: úgy hallottam, hogy elvileg a próbalencséért nem kérhetnek pénzt, mert az optikák is ingyen kapják.
Az optikában valószínűleg nem lesz olyan lencse ami a sötét szemedből kéket csinál, legfeljebb sötétkéket, ami igazából látszani sem fog.
Mindenképp netről kell rendelned, ha normálisat akarsz.
Leírom mit ne vegyél, mert sötét szemre nem jó: Freshlook, Soflens, ezeket próbáltam én is és rettenetesek, csak világos szemre való.
Itt van pár fajta amivel megéri próbálkozni: [link]
Ezeket jó rendelős oldalak.
Optikában egyébként a vizsgálatért kell fizetni (kb. 5000 ft), a próbalencse ingyenes. Ha azért külön pénzt kérnek akkor át akarnak verni.. előfordul. Színesből (ha egyáltalán van olyanjuk) nem szokott lenni próbalencse. Legfeljebb annyi hogy megtanítják hogy tedd be és vedd ki, de ezt otthon is megmutatják neked bármikor youtube videókon, emiatt felesleges optikába menni.:)
Köszönöm a válaszokat!
Időközben voltam több optikában, kicsit körülnéztem. Próbalencse persze egyikben sem volt, és mindenhol a Freshlook katalógust mutogatták, ahol 1 pár lencse olyan 8 ezer forint körül volt. Hát, kiakadtam finoman szólva az árán. Azért egy hónapra drága mulatság ez, így csalódottan jöttem ki az optikából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!