Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aréna pláza vagy Westend? Ti...

Aréna pláza vagy Westend? Ti hova jártok? Melyik a szebb, barátságosabb? Illetve melyik közelében van több látnivaló, érdekesség?! (Még egyikben sem voltam sosem, messze lakok Budapesttől. )

Figyelt kérdés

Külföldről jön barátom, először. :D Arra gondoltam, oda elvihetném, mert nálunk nem sok minden van. Csak nem tudom melyikbe... :) Az egyik a nyugatihoz, a másik a keletihez van közel... :) Szóval a megközelítésüket nézve kb. ugyanaz:)

A válaszokat előre köszi! :) 17/L

2012. júl. 10. 12:38
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Én nemrég voltam mindkettőben szerintem,ha már Budapestre jöttök ne plázázzatok,hanem inkább valami szép helyet nézzetek..Rengeteg van:) Ha éhesek vagytok akkor meg tökmind1 melyikben ezstek,de van honlapjuk meg tudod nézni milyen boltok/kajáldák stb. vannak benne.
2012. júl. 10. 12:44
 2/14 A kérdező kommentje:

Hát az a baj, hogy arra nem igazán vagyok járatos. :(

Még sosem voltam... :D

2012. júl. 10. 12:45
 3/14 sweetsugar ***** válasza:
100%

Westendbe mostmár többet járok,egy időben csak Aréna aztán most megint Westendes vagyok,főleg,hogy közlekedés miatt nekem az közelebb esik ha vonattal megyek,már ott is vagyok!:)

A nagyobb boltok viszonylag ugyanazok,igaz a Westendben több pici bolt is van.Igazából szerintem mind a kettő nagyon jó,bárhova mész nem jársz rosszul boltok terén:)

A Westend környékén,ami látványosság az ugye maga a Nyugati pályaudvar,Vígszínház,Parlament,Vörösmarty tér,Oktogon és még a Margit-sziget is közel van,ahova elmehettek sétálni:)(4es6os villamossal csak pár megálló:))

Az Aréna környékén a látványosság a Keleti pályaudvar, Puskás Ferenc Stadion,Papp László Sportaréna,Lóverseny

tér:)

2012. júl. 10. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

westend központi helyen van. Egy köpésre van a Margit-sziget stb. Az Aréna környékén nincs semmi érdekesség és az üzletek is inkább drágább árfekvésűek. Westendben van minden. Olcsó is drága is. Jóval több üzlet is van ott.

A külföldi barátodnak mért bevásárlóközpontot akarsz mutatni, mért nem Bp-et???? A dunát, parlamentet a várat, Margit-szigetet, váci utcát, Bazilikát?

2012. júl. 10. 12:53
 5/14 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm a válaszod! :)

Az igen! :) Akkor akad sok szép minden... :D

2012. júl. 10. 12:53
 6/14 A kérdező kommentje:

Most már akkor változott a terv. :)

De azokat akkor gyalog is meg lehet közelíteni? :) Mert az ottani utazás, hát.. igen nehézkesen megy.. :/:)

2012. júl. 10. 12:56
 7/14 sweetsugar ***** válasza:
100%
Szerintem akkor lehetne az,hogy kezdhetnétek a Westendben(vagyis hogyha oda mentek,ahhoz el tudnék képzelni egy tök cuki kirándulást)Szóval délelőtt odamentek beültök valamelyik kis kávézóba vagy akár a Starbucksba,utána körülnézhettek a boltokban.Amikor megéheztek elmentek kajálni(kb minden van,minden árkategóriában).Kaja után elmennétek a Margit szigetre sétálni és fagyizni.Aztán elsétálhatnátok a Parlamenthez,nincs olyan messze gyalog se,én imádok sétálni:)Vagy kimehettek a Vörösmarty térre ott is sok szép látványosság van és akkor felderítenétek ott a teret:)(Ha akarod leírom az útvonalat,hogy melyiket milyen tömegközlekedési eszközzel tudod megközelíteni)Este meg még elmehetnétek egyet mozizni!:)
2012. júl. 10. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

készits tervet hogy amit akartok megnézni, vagy üljetek fel egy turista buszra. Hop on hop off a neve. Az arra megy amerre vannak a látnivalók.

Van napi bérlet BKV-ra amivel korlátlanul lehet utazni, vigyél térképet amin bejelölted mit akartok megnézni ugy nem nehéz elközlekedni.

2012. júl. 10. 13:21
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :D

Az nagyon jó kis ötlet! :D A Margit-szigetre híd van? :D Vagy hajóval lehet átjutni? :) Örömmel elfogadom a segítséget, útba igazítást! :D

A turista busz útközben meg is áll? :)))

2012. júl. 10. 13:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A buszról leszállhatsz több helyen igen. De ird be a keresöbe hogy hopp on hopp off Budapest. Nézz utána. Igen a Margit-szigetre a Margit hídról lehet menni meg az Árpád hidról. A belvároshoz a Margit hid van közelebb. Azon megy a 4 és 6-os villamos ami átszeli a fél várost. Nézegesd a google térképet hogy mi hol van.
2012. júl. 10. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!