Aréna pláza vagy Westend? Ti hova jártok? Melyik a szebb, barátságosabb? Illetve melyik közelében van több látnivaló, érdekesség?! (Még egyikben sem voltam sosem, messze lakok Budapesttől. )
Külföldről jön barátom, először. :D Arra gondoltam, oda elvihetném, mert nálunk nem sok minden van. Csak nem tudom melyikbe... :) Az egyik a nyugatihoz, a másik a keletihez van közel... :) Szóval a megközelítésüket nézve kb. ugyanaz:)
A válaszokat előre köszi! :) 17/L
Hát az a baj, hogy arra nem igazán vagyok járatos. :(
Még sosem voltam... :D
Westendbe mostmár többet járok,egy időben csak Aréna aztán most megint Westendes vagyok,főleg,hogy közlekedés miatt nekem az közelebb esik ha vonattal megyek,már ott is vagyok!:)
A nagyobb boltok viszonylag ugyanazok,igaz a Westendben több pici bolt is van.Igazából szerintem mind a kettő nagyon jó,bárhova mész nem jársz rosszul boltok terén:)
A Westend környékén,ami látványosság az ugye maga a Nyugati pályaudvar,Vígszínház,Parlament,Vörösmarty tér,Oktogon és még a Margit-sziget is közel van,ahova elmehettek sétálni:)(4es6os villamossal csak pár megálló:))
Az Aréna környékén a látványosság a Keleti pályaudvar, Puskás Ferenc Stadion,Papp László Sportaréna,Lóverseny
tér:)
westend központi helyen van. Egy köpésre van a Margit-sziget stb. Az Aréna környékén nincs semmi érdekesség és az üzletek is inkább drágább árfekvésűek. Westendben van minden. Olcsó is drága is. Jóval több üzlet is van ott.
A külföldi barátodnak mért bevásárlóközpontot akarsz mutatni, mért nem Bp-et???? A dunát, parlamentet a várat, Margit-szigetet, váci utcát, Bazilikát?
Nagyon nagyon köszönöm a válaszod! :)
Az igen! :) Akkor akad sok szép minden... :D
Most már akkor változott a terv. :)
De azokat akkor gyalog is meg lehet közelíteni? :) Mert az ottani utazás, hát.. igen nehézkesen megy.. :/:)
készits tervet hogy amit akartok megnézni, vagy üljetek fel egy turista buszra. Hop on hop off a neve. Az arra megy amerre vannak a látnivalók.
Van napi bérlet BKV-ra amivel korlátlanul lehet utazni, vigyél térképet amin bejelölted mit akartok megnézni ugy nem nehéz elközlekedni.
Köszönöm! :D
Az nagyon jó kis ötlet! :D A Margit-szigetre híd van? :D Vagy hajóval lehet átjutni? :) Örömmel elfogadom a segítséget, útba igazítást! :D
A turista busz útközben meg is áll? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!