Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A reggeli hőm 36,4-36,9...

A reggeli hőm 36,4-36,9 között van, érdekesség képen mérni szoktam nap közben is, ami viszont sose megy 37 fok alá,15 napja késik, júni 29-én csináltam utoljára tesztet, ami nega lett! Szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 16:22
 1/3 naca81 válasza:
szerintem csinálj még egy tesztet, és ha az is negatív, akkor menj dokihoz. én is hasonló cipőben járok mint te. ma voltam dokinál elküldött hormonvizsgálatra.
2012. júl. 9. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz, kérsz egy időpontot az nőgyógyászodhoz, mert a barátnőmnek egy teszt sem mutatta ki a kislányát. Aki most négy éves, és teljesen egészséges. Pedig ő három tesztet is csinált... először mikor nem jött meg, majd utána néhány naponta. /velem hozatta a teszteket... onnét tudom :)) Az orvos azonban már egy pozitív leletet adott a kezébe néhány nappal később. Szóval bármi megeshet, és a 15 nap az mégis 15 nap...
2012. júl. 9. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen,ezt fogom csinálni,remélem,hogy lurkó van a dologba,nem vmi más!!!
2012. júl. 10. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!