Egy valamit nem értek a reggeli hőmérőzéssel kapcsolatadban, lehet csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
van mikor belinkelem a gőrbém és általába azt írják hogy alacsony az alaphőm (36.2-36.3). Mindig 4:30-kor kellek,10 óra után szoktam elaludni. Ma ugyanugy feküdtem le éjszaka mint általába és 8 órakor mértem a hőm,gondoltam hogy több lesz.De kíváncsí lennék arra aki hamarabb fekszik le aludni és 8-9 órát alszik annak magasabb a hője is igaz? Szóval aki többet alszik annak magasabb a hője is2012. júl. 4. 10:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem magasabb annak, aki többet alszik.
2/2 anonim válasza:
Egyedül annyi a különbség, hogy 5-6 órát minimum kell aludni. Egyébként nem számít az alvás mennyisége.
De az persze számít, hogy mikor méred. Ha később méred, akkor magasabb.
Bár nekem mondjuk nem szokott magasabb lenni, ha 1-2 órával mérem később.
Itt egy jó leírás a görbékről. Minden nőnek más és más a görbéje. A saját görbédet kell kiismerni és akkor tudni fogod, hogyan működik a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!