Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet magasabb a reggeli hőm...

Lehet magasabb a reggeli hőm azért mert most nagyon meleg van? Lehet hatással a kinti hőmérséklet a szervezetére ugye?

Figyelt kérdés

2012. júl. 3. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is ugyan ezen gondolkoztam,de látványosan biztosan nem befolyásol a kinti hő!

Alszol,így a tested sem végez munkát,így "hűvösebb" vagy mint a kinti levegő....legalábbis én így gondolom....viszont az biztos hogy minél később mérsz annál magasabb lesz a hőd mert valamennyit reagál a szervezeted!

Na de hátha valaki okosabbat is fog írni...

2012. júl. 3. 07:22
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy irtál:)nincs senkinek tapasztalata h mostanában magasabb lenne?nekem pé-után 36.8 már három napja pedig nem szokott ezt furcsállom.
2012. júl. 3. 07:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Igaz, én meg vagyok fázva, de megmértem a lázam. 37.1 volt, pedig tuti nem volt hőemelkedésem, mert máskor azt megérzem. Szóval szerintem igen.
2012. júl. 3. 08:26
 4/7 anonim ***** válasza:

De a lázmérést nem szabad összekeverni a reggeli hővel!

Rögtön ébredés után fekve mérted?Mert ha nem akkor az nem releváns!

Első voltam

2012. júl. 3. 08:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkodtam, amikor megláttam két nappal ezelőtt a 36.8-at a 36.2-36.3-as alaphőmmel... gondolhatod. Sosem láttam még ekkora számot, kb.

Én minden reggel ébredéskor mérem, lassan egy éve, peteérés ellenőrzésére (még nem próbálkozunk, egyelőre PCO-t kezelünk és érdekelt, hogy van-e peteérés). De engem is meglepett a szám, elképzelhetőnek tartom, hogy 1-2 tizedet emel, főleg így panelban, ahol mi lakunk, és folyik rólukn a víz még éjszaka is!

2012. júl. 3. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem véletlen, hogy ma ezt ennyien megkérdezik itt és más fórumokban is! Jó volna már valami hozzáértőtől hallani a választ!
2012. júl. 3. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó akkor menj el egy dokihoz,vagy hívd fel mert itt csak tippeket találsz,bármit is olvasom vagy kérdezel ugyan is nem vagyok szakemberek!Ez egy fórum,nem internetes szaktanácsadás!

Ésszel is ki lehet sakkozni...valamennyire biztos hat,de nem hiszem hogy a 36,4es alaphőből 36,9et csinál reggel 6-7 órakor a meleg!Talán 0,5-1 tizedet emel,de biztosan nem látványosan!

Első voltam!

2012. júl. 3. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!