Szerintetek jó véleménnyel vagyok a piercingekről?
Én nem értek veled egyet. Ennyi erővel a fülbevalónak sincs semmi értelme, mert kilyukasztják a füledet. Ja, és a fülbevaló is piercingnek számít, tudtad?
Attól, hogy valakinek van piercingje, semmivel se lesz rosszabb ember, mint egy másik, aki nem hord ékszert.
Hogy mi értelmük? Mindegyik az emberi test ékesítését szolgálja. Valakinek bejön, valakinek nem, ettől nem hülyeség.
Én azt nem értem,miért foglalkozol/ítélsz el másokat? Mindenkinek más a véleménye,de értd,ez most olyan hülyén jön ki,hogy van gy negatív véleményed,ami arról szól végül is,hogy elitélsz másokat,és akkor várod a megerősítést...
Elfogult sm vagyok,mivel abba a kategóriába esek,amit még nem "vetsz" meg(a köldökömben van 2-fent és lent).
Egyébként nekem a köldökön kívül egy sem tetszik,főleg nem arcon...de ebből kérdést csinálni...
Nálam a fülpiercingeknek nincs pl. semmi külön jelentősége, nem lelki probléma kivetülése vagy divatirányzat.
Egyszerűen a munkámban nem praktikus a láncok, karkötők, gyűrűk viselete, de mivel szeretem a csillogó ékszereket, így a fülemen élem ki a díszítő-vágyamat. :)
És amúgy sem az jut róla eszembe, hogy "fúj, át van szúrva a bőrön/porcon valami vasdarab", hanem hogy milyen szépen csillog.
Amúgy a szépen felpiercingezett embereket mindig megnézem, akkor is ha "tele van aggatva", mert egyeseknek már egészen művészi, ahogyan meg vannak csinálva a piercingek.
És hogy miért jó? Azért amiért a nyaklánc vagy a karkötő is. Szép (legalább is a viselőjének biztosan :P), és kifejezi az ízlésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!