Hogy kéne kinéznie egy 13-14 évesnek? Piercingekről mi a vélemény?
Nem,nem ciki.
Ne legyél tömeg már most. És a sminkeléssel nagyon ráérsz :)
A piercing meg szerintem fölösleges egy 14 éves leánykának,de ha neked megengedik.
szerintem az a lehető leggusztustalanabb ha egy lánynak orr piercingje van :D a fültágító vagy száj piercing nem zavar de ha az orrába vagy a szemöldökébe, (vagy mostanában a fogba is szoktak valami sz*rt rakni) arról egyből valami falusi igénytelen rocker/disco-s p*csa jut eszembe :D
Bocs, nekem ez a véleményem xd
A 13-14 éves lányok között elég erős a kontraszt. Mármint, nem a 13 meg a 14 éves lányok között, hanem egyik meg másik lány között. Most kezdtek nőiesedni, és ezt ki így, ki meg úgy éli át, van aki attól érzi jobban magát, hogy kistáskával és sminkben jár, van aki attól, hogy ugyanúgy öltözik, mint néhány évvel korábban. Én ennyi idősen hatalmas, batikol leplekben jártam, amik elég messze estek a divattól meg a jóízléstől, viszont kialakult a saját egyéni stílusom, tudom, hogy mi áll jól és miben érzem jól magam.
No, a mondókámnak az a lényege, hogy a lányok nagyon másmilyenek ebben a korban, és egyáltalán nem baj, ha másmilyen vagy mint ők. A smink különben is azért kell, hogy valamilyen hatást elésjünk, vagy elkendőzzünk valamilyen hibát - amiből 13-14 évesen szerencsére még nincs sok.
Ami az orrkarikát illeti, én egy picit korainak tartom, de ha a szüleid engedik, hát harjá. Egy tanácsot fogadj meg, légyszi: a szád köré alaposan gondold meg, és 18 előtt ne nagyon szúrass, mert nyomot hagy. Már két éve kivettem a szépségpöttyömet, de még most is tisztán látszik a helye. (Ami a szemöldökömben volt, teljesen legyógyult, már nem is látszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!