Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fél éve van köldök piercingem!...

Fél éve van köldök piercingem! Hogy kéne kinéznie?

Figyelt kérdés

ennyi idő alatt már be kelett gyógyulnia? hogy néz ki a heg hamár begyógyult (úgy hogy benne van a pc)?

nekem a pc szára körül (mármint ahol kijön)olyan 3-4 mm-be a szár körül lila a bőr és szárad...meg néha gennyezik egy kicsit.

2010. ápr. 19. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:
nekem akkor volt ilyen mikor nem jó piercing volt benne.Most ezüst van és semmi nincs körülötte,olyan mint a fülcimpában a lyuk,se lila semmi.Lehet,hogy nem bírod a fémet ami benne van.
2010. ápr. 19. 20:58
 2/9 A kérdező kommentje:
hát úgy volt h mikor kiszúrták azthiszem 1 vagy 2 hónap múlva kicseréltem ilyen neten vettre...csak most elhagytam és beletettem azt amit szúrásnál kaptam ...de amúgy nem fáj csak olyan nem szép h ilyen lila a bőr körülütte.
2010. ápr. 19. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
a piercinges orvosi fémet szokott beletenni, gondolom te meg nem olyat vettél. ez lehet a gond. bár van aki az orvosi fémet sem bírja.
2010. ápr. 19. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem már másodjára lett átszúrva a köldököm, és először az volt a baj, hogy a köldököm nem bírja az orvosi fémet és ezért nem gyógyult rendesen. Most bioplaszt műanyag van benne, de ez bevált.
2010. ápr. 19. 23:13
 5/9 A kérdező kommentje:
az ami eddig benne volt orvosi acél volt. most amit a piercinges adott a szúrásnál( az van most benne ) az orvosi fém?
2010. ápr. 20. 14:06
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem az van benne már több éve, amit rögtön akkor vettem, acélból van, semmi gyógyizé nem volt és nemmi baja :) két hónap a gyógyulási idő, addig KENNI kell betdaine oldattal, majd azt ha már megszáradt félig, akkor leszedni 3%-os peroxiddal asszem.ott kell kérni, gyógyszertárban lehet kapni

és igy szépen begyógyul ennek hatására :)

ha utánna is csúnya, ott baj van :S talán nem birja a szervezeted

2010. ápr. 21. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jól fertőtlenítetted le, amikor visszatetted azt, amit a piercer adott.. Mutasd meg annak, aki csinálta, biztos tud valamit ajánlani!
2010. ápr. 21. 23:10
 8/9 anonim válasza:
Hi!nekem kb 4honapig fajt,gennyezett,piros volt.Már 3eve van.el fog mulni neked is ez az idoszak!En szodabikarbonát egy pici vizben elkevertem,és azt rá-köré kentem par napig.Ez tuti segit!Sebekre is jo allitolag!!!Ja,és ugy kell majd kinéznie,mint a fülbevalós lyuknak!Tehat akkor gyogyult meg ha ugy néz ki.
2010. ápr. 21. 23:16
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2010. ápr. 22. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!