Szerintetek jó véleménnyel vagyok a piercingekről?
Én nem ez alapján ítélem meg az embereket.
Szerintem baromság valakit csak azért megbélyegezni, mert így szeret kinézni.
Mondjuk én nem tetetnék magamra, nem vonz.
Ismerősöm viszont áradozik a nyelvpc-ről, az orális szex örömeit megsokszorozza.
Nekem a fülem van tele piercingekkel és semmi visszataszítót nem látok benne, főként ha igényes, nőies ékszereket visel az ember.
Ha arcon zsúfolnak össze százféle karikát az már kicsit sok nekem, de egy-egy ékszer még elmegy. (pl. egy orr+szemöldök, vagy egy ajak piercing).
Viszont visszataszítónak nem találom a telepiercingezett embereket sem, csak az már magamon kicsit sok lenne.:)
én is egyetértek veled. az orrban még elmegy, de nekem nem kéne.
a köldökpiercing nem csúnya, de olyan elcsépelt és emiatt plázpitschás lett, hogy már nem tetszik
másutt meg olyan érzésem van tőle, hogy a tulajnak valami lelki gebasz van, és ezzel akarja mutatni, hogy ő egy fasza csávó/csaj, akinek senki se mondja meg, mit tegyen, közben meg belül egy kis bizonytalan gyerek szűköl. szóval sajnálom.
Ezeket néha kicsit más szemmel kell nézni. Olyan, mint a tetoválás, csak nem annyira egyértelmű. Nekem is van pár pcem, de hogy konkrét példát mondjak az üzenetére(persze itt nem a divatozó emos csitrikre gondolok) én egy erősen lelki terrorban, elnyomásban tartott gyerek voltam, az én száj pc-em egy lakatot jelképezett a számon, amit lélekben kellett is ott tartanom...Ha érted, hogy értem.
Ennek ellenére sok esetben egyetértek, azoknál, akiknél látszik, hogy csak divat!Ugyanígy a tetoválásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!