Tegnap nagyon megbántottak! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen van egy kisebb banda, akik mindig együtt melóznak, mi többiek pedig szétszórva, egymástól nem messze... A banda bulizós emberkékből áll, 3 főből, egy 28 éves férjes asszonyból, egy 32 éves komából (egy foga van, az is fáj), és egy volt osztálytársamból, aki tegnap szabadságon volt, így ő nem volt benne a dolgokban. A 28 éves nő nyíltan csalja a férjét, a legigénytelenebb pasikra is rámászik, vagy elfogadja a közeledését. A 32 éves koma ápolatlan, okoskodó. Tegnap közel melóztam hozzájuk, és elkezdtek piszkálni... Ronda vagy, k*rva vagy, akaszd fel magad, jobban jársz, ilyesmi... Teljesen ki voltam, de a többiek megvédtek, megmondták a csajnak, hogy ő a legrondább a brigádban, meg, ha kéri, kötelet hurkolnak a nyakára, és jó lenne, ha abbahagyná mások piszkálását. Ilyen még sose volt, eddig is piszkáltak másokat is, és ennyire nagy vita nem volt még belőle. Tegnap a csaj sírva hazament, hogy ráuszítottam a többieket, azóta ő meg a baráti köre fenyeget, hogy elkapnak, és megvernek. Engem bántottak meg, és ők akarnak megverni! Normális az ilyen???2012. júl. 28. 08:43
1/5 anonim válasza:
Cöhh,az ilyen útszéli prostikat hagyd a pics*ba,annyira,de annyira szánalmas az ilyen,én csak a férjét sajnálom. Küldj neki egy smst,hogy csalja,esetleg csinálj róla képet amikor történik. Egyébként nyugi,nem fog téged megverni senki,ha meg igen jelentsd fel.
2/5 anonim válasza:
szerencsére az az élet majd megbünteti az ilyen embereket.A feljelentést én is ajánlom.Viszont a bosszúállást nem.Ne küldj szerintem képet.Ne mássz bele ebbe az ügybe mert akkor ott már tényleg te leszel a hibás.
3/5 anonim válasza:
Jézusom.
Felnőtt emberek, hogy lehetnek ilyenek?
Mit szólt ehhez a főnök?
4/5 A kérdező kommentje:
A főnök ilyenekről nem tud, mindig rendesek, amikor a közelükben van.
Ilyenekbe nem is kívánok belemászni, bulikban ismerkedik, a férje kamionos, többen mondták már neki, bizonyíték híján nem hiszi el. A csaj közben a szeretőit magánál tartja *albérlőként*.
2012. júl. 28. 11:35
5/5 anonim válasza:
Istenem, ilyenkor olyan érettnek érzem magam a 19 éves fejemmel, hogy az nem igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!