Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tegnap csináltattam tetoválást...

Tegnap csináltattam tetoválást. Holnap hogyan menjek hosszabb útra?

Figyelt kérdés
A lábfejemen van a tetkó. Azt szeretném kérdezni,hogy holnap milyen cipőben induljak el? A tornacipő dörzsölné.. Lefóliázzam?
2012. ápr. 6. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit mondott az aki csinálta. Ha azt mondta, hogy fóliázd, akkor csináld. és gondolom azt is mondta, hogy kenegesd. Ne hanyagold el, most az elején figyelj oda rá, mert később nem igazán lehet rendbe hozni. Pontosan csináld azt amit mondtak, és nem nagyon kéne, hogy szoros legyen a cipő. Legyen a lehető leglazább és zokni mindenképp, úgy nem húzza el a fóliát. És tényleg ha azt mondták, hogy pár óránként csinálj vele ezt-azt, akkor csináld, akár hol is vagy.
2012. ápr. 6. 17:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát én láttam olyat, akinek lerohadt a bőre ettől a jó tanácstól, úgyhogy inkább ne menj, vagy olyanban menj amiben szellőzik.
2012. ápr. 7. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!