15napja csináltattam egy tetoválást, mikor mehetek szoláriumba?
Figyelt kérdés
lehet már menni,vagy még nem?Nincs seb,nem érdes,nem hámlik,nem viszket.Mi "baja"lenne a tetoválásnak ha elmennék szoliba?Valami bőrprobléma,szinváltozás?Azért kérdem mert fogalmam nincs mit okozhat ha akkor megy el valaki amikor még nem lenne szabad.(nyilván nem pár nappal az elkészülés után)2012. febr. 29. 21:54
2/16 anonim válasza:
A naptól és a szoláriumtól kopni fog. A barátomnak az egész karja ki van tetoválva, de ő is jár szolizni, csak körbetekeri a karját, hogy azt ne érhesse UV.
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm.A hónapok múlva az azért túlzás....de elkerülhetetlen hogy ne érje majd nap nyáron.És ha letakarom szolinál akkor nem fog fakulni?Hátamon van.
2012. márc. 1. 13:09
5/16 anonim válasza:
Nem a fakulás szerintem a legnagyobb gond vele, hanem, hogy eléggé nagy stressz érte a bőrödet( a szúrt sebek alapból lassabban gyógyulnak) és ha túl korán szolizol, az uv kiválthat rákos elváltozást is. Gondolj bele, hogy egy viszonylag normális anyajeggyel is miket képes művelni. Megéri várni mind a tetkó, mind pedig a te érdekedben is.
Amúgy meg hogy a nap is éri, az igaz, de nem is tanácsos nyáron tetováltatni, amikor erős surázás van, ez nagyon sokszor el lett mondva, épp emiatt.
6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!nem nyáron lett tetoválva,hanem 2hete,de nyáron ugyanúgy éri nap majd,az már olyankor nem baj,akkor már nem fakul?A szolival várok még akkor pár hetet.
2012. márc. 1. 20:01
7/16 anonim válasza:
Felfogtam, hogy nem nyáron lett tetoválva;D. Csak írtam, hogy abban az esetben sem jó, mint a túl korai szolizás.
De tényleg, megérni várni a szolizással, amikor már nem ártassz magadnak (annyira) vele.
8/16 anonim válasza:
Szia ! Én tetoválás után 1 hónapra kezdtem el a szolit , nagyon szép barna vagyok , sajnos a tetoválás fakult egy árnyalatnyit. :(
9/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!igen,várható azért hogy fakulni fog...de utálok fehér lenni,imádok napozni nyáron....na mindegy,remélem azért nem fog annyira fakulni,nem szolizom agyon magam,1héten 1 max 2x szoktam,azt is csak pár hónapja,előtte 2évig nem voltam egyáltalán szoliba.
2012. márc. 7. 11:12
10/16 anonim válasza:
2. a csávód meleg,szolizik???????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!