15napja csináltattam egy tetoválást, mikor mehetek szoláriumba?
Figyelt kérdés
lehet már menni,vagy még nem?Nincs seb,nem érdes,nem hámlik,nem viszket.Mi "baja"lenne a tetoválásnak ha elmennék szoliba?Valami bőrprobléma,szinváltozás?Azért kérdem mert fogalmam nincs mit okozhat ha akkor megy el valaki amikor még nem lenne szabad.(nyilván nem pár nappal az elkészülés után)2012. febr. 29. 21:54
11/16 anonim válasza:
Nem hinném, hogy attól, hogy valaki nem szereti a természetes hófehér bőrét és egészséges színűre barnítja magát, meleg lenne. De szíved joga így gondolni. Nap mint nap bizonyítja az ágyban az ellenkezőjét, bár én sosem kételkedtem benne. :)
12/16 A kérdező kommentje:
ez annnnyira jó válasz volt! ;)
2012. márc. 13. 23:00
13/16 anonim válasza:
Mi volt ezen annyira jóóóóóó?X3
Általában ha egy férfi szoliba jár,nem is tudom...
Én személy szerint nem tartom férfiasnak,a szolárium azoknak a nőknek lett kitalálva,akik azt hiszik,agyonpirulva jobban néznek ki.20 éves fiú vagyok(csak fiú,nem férfi,mert én nem szolizok,ezért nem mondhatom hogy férfi vagyok:)Láttad a Végső állomás 3-at?
14/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem meleg az a fiú/férfi aki szolozik,és nem AGYONPIRITJA magát ahogy te irtad...azért a kettő között van különbség.....van aki 1héten 6-7x jár,de van aki 1héten 1-2x,az utóbbiban semmi rossz nincs szerintem.Az én párom is szolizik képzeld 30 évesen,és lám,nem bu zi,hisz itt a 2éves kisfiúnk,és még szeretne ;) Azért mert elmegy 1héten 1-2x,vagy 2hetente 1-2x szoliba,attól nem lesz bu.i...szoli nélkül is sok bu.i van elmondom neked.....
2012. márc. 14. 08:12
15/16 anonim válasza:
He-he,attól hogy van egy palinak 1-2 gyereke,még elferdülhet.Ismerek olyan családapát(vagyis csak volt )aki 3 gyerek után otthagyta az asszonyt,és beb.zult.Biztos szép,amikor egy FÉRFI bronzistenként ,kilép a szoliból,de én inkább a napot választom,csávód nyáron is szolizik?XD
16/16 anonim válasza:
Miért is nézegetsz szolis kérdést ha te fiú vagy és a szolárium férfiatlan? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!