Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15napja csináltattam egy...

15napja csináltattam egy tetoválást, mikor mehetek szoláriumba?

Figyelt kérdés
lehet már menni,vagy még nem?Nincs seb,nem érdes,nem hámlik,nem viszket.Mi "baja"lenne a tetoválásnak ha elmennék szoliba?Valami bőrprobléma,szinváltozás?Azért kérdem mert fogalmam nincs mit okozhat ha akkor megy el valaki amikor még nem lenne szabad.(nyilván nem pár nappal az elkészülés után)
2012. febr. 29. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem hinném, hogy attól, hogy valaki nem szereti a természetes hófehér bőrét és egészséges színűre barnítja magát, meleg lenne. De szíved joga így gondolni. Nap mint nap bizonyítja az ágyban az ellenkezőjét, bár én sosem kételkedtem benne. :)
2012. márc. 12. 15:07
 12/16 A kérdező kommentje:
ez annnnyira jó válasz volt! ;)
2012. márc. 13. 23:00
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Mi volt ezen annyira jóóóóóó?X3

Általában ha egy férfi szoliba jár,nem is tudom...

Én személy szerint nem tartom férfiasnak,a szolárium azoknak a nőknek lett kitalálva,akik azt hiszik,agyonpirulva jobban néznek ki.20 éves fiú vagyok(csak fiú,nem férfi,mert én nem szolizok,ezért nem mondhatom hogy férfi vagyok:)Láttad a Végső állomás 3-at?

2012. márc. 13. 23:29
 14/16 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem meleg az a fiú/férfi aki szolozik,és nem AGYONPIRITJA magát ahogy te irtad...azért a kettő között van különbség.....van aki 1héten 6-7x jár,de van aki 1héten 1-2x,az utóbbiban semmi rossz nincs szerintem.Az én párom is szolizik képzeld 30 évesen,és lám,nem bu zi,hisz itt a 2éves kisfiúnk,és még szeretne ;) Azért mert elmegy 1héten 1-2x,vagy 2hetente 1-2x szoliba,attól nem lesz bu.i...szoli nélkül is sok bu.i van elmondom neked.....
2012. márc. 14. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
He-he,attól hogy van egy palinak 1-2 gyereke,még elferdülhet.Ismerek olyan családapát(vagyis csak volt )aki 3 gyerek után otthagyta az asszonyt,és beb.zult.Biztos szép,amikor egy FÉRFI bronzistenként ,kilép a szoliból,de én inkább a napot választom,csávód nyáron is szolizik?XD
2012. márc. 14. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért is nézegetsz szolis kérdést ha te fiú vagy és a szolárium férfiatlan? :)
2012. márc. 14. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!