Szeretnél fogyni? Hány kiló és hány centi vagy?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 15:25
1/20 anonim válasza:
Szeretnék,sőt teszek is ellene.167/69 kg. Ülőmunkát végzek,és 2 év alatt felment 10 kiló rám. Újra sportolok,már jobban érzem magam a bőrömben.
2/20 anonim válasza:
Igen.
160 és már "csak" 68 kg(72röl indultam,terhességem alatt sokat híztam,vizesedtem,ezért maradt ennyi felesleg)
54 a versenysúlyom igy van miért küzdeni.
3/20 anonim válasza:
Én 176cm és 68kg vagyok. Mióta abbahagytam a cigit és babát szeretnénk (kiegyensúlyozott étkezés, terhességi vitamin stb.) feljött 5-6 kg. Ezzel küzdök már vagy fél éve. Talán a nyár végére sikerül leküzdeni.
4/20 anonim válasza:
Igen, szeretnék. 164 cm, és 54 kg vagyok. Szeretnék 50-52 kg lenni. Teszek is érte, de mindig visszaugrik 54-re.:S Pedig naponta sportolok.
Ezenkívül szeretném formálni a fenekemet, és a combomat.:)
Azt mondják, jó alakom van, de kezdem úgy érezni, hogy deformálódok el.:D:D
16/L
5/20 anonim válasza:
163 cm 56 kg!Szeretnék fogynii!
6/20 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő, szerintem ti pont jók vagytok, nem kell fogynotok! A többieknek sok sikert és kitartást! :)
2009. júl. 16. 15:57
7/20 anonim válasza:
163, 49 kg.
És szeretnék fogyni, vagyis egy picikét átformálódni biztosan...:)
18L
8/20 anonim válasza:
170/50 nem szeretnék fogyni,de hízni sem,egy picit talán "izmosodni" hasra meg combra.
amikor épp eszembe jut akkor szoktam otthon tornázni.felülés meg ilyenek.
16L
9/20 A kérdező kommentje:
Hú, ti aztán tényleg soványak vagytok! Ne csináljatok már! Az átformálódás sose árt, az rám is rám férne :)
2009. júl. 16. 16:16
10/20 anonim válasza:
169 centi vagyok és 65 kiló. Szeretnék fogyni,de csak a hasamról. 2 éve 58 kiló lehettem,akkor az pont jó volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!