Az a bizonyos mellpobléma! Tanácsok?
Figyelt kérdés
nagyon durván nagy mellem van és nagyon ronda is meg minden..olyan mértékbe rossz a mellem hgy normális melltartót nem is tudok hordani helyette ilyen Ah Bra-t kell és abból is 2-őt 3-at egymásra csak hogy minimálisan fogják...nagyon rossz a formája meg csúnya meg minden ilyesmi...nem vagyok kövér..de azért husis....és ezt egy kicsit gáznak gonddolom mert nagyon sokan szivatnak emiatt és ez nagyon rosszul esik....na és itt a végén a csattanó...gondolom a korom szerintetek ilyen huszas -harmincas lehet....de ehelyett 13....most leszek 14....2012. júl. 26. 20:28
1/9 anonim válasza:
ne érezd magad rosszul emiatt
ne figyelj arra akik gonoszkodnak veled
2/9 A kérdező kommentje:
dde nagyon rosszul érzem magam mert emiatt szinte semmi önbizalmam...mert bárkivel találkozom ő is azt mondja...bár ő nem bunkóságból mondja ,de nekem nagyon rosszul esik
2012. júl. 26. 22:06
3/9 anonim válasza:
elhiszem hogy rossz
próbáld meg figyelmen kívül hagyni
nem érdemlik meg hogy miattuk rosszul érezd magad
4/9 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat nekem alig van. Most leszek 15(15!). 9.-be megyek. A legkisebb is nagy rám. : D
Gyerekméretet hordok,mert muszáj.. átlátszana. xd
14/L
5/9 A kérdező kommentje:
hidd el utolsó cserélnék veled bármikor!!
2012. júl. 26. 23:01
6/9 A kérdező kommentje:
köszi hogy mondjátok hogy ne törődjek vele meg mindden...de valamit akkor is tennem kéne!
2012. júl. 26. 23:02
7/9 anonim válasza:
Biztos nem tudsz valami merevítőset hordani? : / nem igazán értem,hogy hogy nem jó?! : O
harmadik voltam
8/9 A kérdező kommentje:
nem tudok...
2012. júl. 27. 00:19
9/9 anonim válasza:
Nyugi. Fogyj egy kicsit. Valószínűleg onnan megy majd le először és akkor nem csak csinos leszel, hanem a problémád is megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!