Mostanában a lányok miért hordják a könyökhajlatban a táskát? Nem kényelmetlen nekik?
Mert úgy jobban lehet mutogatni. :D Hát biztos kényelmetlen, főleg ha nehéz as táska. Amúgy én sose hordom úgy...
18/L
Mert most ez a divat a pláza pudliknál..
dettó..én sem hordom úgy..:D
Eleinte én is úgy voltam vele, hogy jajdegáz. Főleg az a pipiskedő kéztartás hozzá és a "személyiség" ami általában ehhez társul :) Bár ez nem csak mostanság van, régóta megfigyelhető a kis hölgyemények ezen szokása ;)
De amúgy...tudjátok, rájöttem, hogy télen mennyivel jobb ott hordani :D Mert nem kell a vastag kabátomra erőltetnem egy válltáskát, ami csúszkál ide-oda, hanem vettem kisebb fogantyúsat, ami tökre passzol oda. Nekem nem húzza le, meg nem kényelmetlenebb, mint más viseletnél, de nem is szoktam azért nagyon megpakolni a tatyijaimat :) De olyan is van, hogy simán kézben viszem. Mondjuk én nem vagyok kinézetre sem az a plázás valaki, inkább visszafogott és letisztult a stílusom.
Nyáron ezt a szokásomat elhagyom, ilyenkor mindig pici kis táskákat viszek magammal, vagy néha olyat, ami keresztbe-pántos. Amelyik jobban illik a ruhámhoz épp :)
Jelenlegi táskámnak elég kis fülei vannak,szóval hülyébben is nézne ki meg kényelmetlenebb is lenne a vállamon hordanám.Szóval én is a könyökhajlatban hordom és egyátalán nem kényelmetlen,észre se veszem,hogy ott van:D
Néha én is úgy érzem,hogy p*csás,de hát na így nekem tök kényelmes:d
Kis T-rex-ek. :D
Nagyon gáz, mikor így libegnek végig, mert azt hiszik, hogy ők ettől mekkora nők. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!