Mért szeretik a lányok ha egy pasinak hosszú a haja?
Figyelt kérdés
Vagy épp mért utálják? Mert úgy vettem észre a hosszú pasi hajról elég szélsőségesek a vélemények. Én hogy őszinte legyek, még ha hülyén is hangzik de már kiskoromban is megbámultam a hosszú hajú férfiakat, és még mindig bolondulok értük ^^ Ki hogy van ezzel?2012. júl. 26. 02:35
11/20 A kérdező kommentje:
Hát nekem az a véleményem hogy minél hosszabb a haj annál több embernek áll jól. És sokkal férfiasabb mint amit a mai cicafiúk hordanak (arra a felzselézett valamire gondolok). De nyilván hosszú haj alatt nem a Justin Bieberes bilisérót értettem. :D Köszi a válaszokat!^^
2012. júl. 26. 12:51
12/20 Dorka970614 válasza:
Izlések és pofonok, én pl. a környezetemben nem ismerek olyat, akinek ez a nagyon hosszú haj bejönne, akkor már szerintem is félhosszú!:) És az meg, hogy férfiasabb a hosszú haj!? Szerintem nem kellene általánosítani van akinek igen, van aki meg úgy néz ki vele, mintha a kőkorszakból lépett volna ki...szóval ez így szerintem hülyeség!
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
A páromnak majdnem a derekáig ér a haja, 6 éve vagyunk együtt :) Imádom :))
15/20 A kérdező kommentje:
Régi kérdés de még azóta is odavagyok a hajacskáért *-* ^_^
2014. okt. 30. 17:26
16/20 anonim válasza:
Többnyire csak a rocker csajoknak jön be. Ha valakinek hosszú a haja biztos megvan rá az ok hogy mértis. Pl.én úgy vettem észre hogy belül sokkal emberibbek és érzelmesebbek. Ezt láthatják néhányan bennük:) Nekem is hosszú a hajam, van akinek tetszik van akinek nem. Mások végett nem fogok megváltozni :P 18/f véleménye
17/20 cityu100 válasza:
Én imádom a hosszú hajú srácokat, szerintem az olyan szex! Bár ne legyen térdig érő, de különben odáig vagyok értük, hogy mért nem tudom, csak ez van biztos ízlés ficam... ;)
18/20 anonim válasza:
Fiú vagyok, de hozzászólok. Kiskoromban én is megnéztem a hosszú hajú fiúkat és kisiskolásan elkezdtemm növeszteni. Most hátközépig ér, de (legalább) derékig akarom hogy nőjön. A lány ismerőseim imádják, de már kaptam rosszalló megjegyzésekket. Összességében szrintem elég vegyesek erről a dologról a vélemények, de te a többiek miatt a véleményed.
19/20 anonim válasza:
Most találtam meg a kérdést xd Nekem épp egy hosszú haju srác tetszik...vagyis nagyon szerelmes vagyok belé, csak szegényem nem tudja.
De neki jól áll, magas, arányos az alkata és olyan a feje is amihez tipikusan illik, ráadásul szőkébarna és a lapockájáig ér. Dús és hullámos. Úristen xd Ha valaha rámnézne úgy ez a srác biztos pocsolyába olvadnék:D
20/20 anonim válasza:
Csövesbánat az, akinek hosszú haja van. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!