Mért szeretik a lányok ha egy pasinak hosszú a haja?
Figyelt kérdés
Vagy épp mért utálják? Mert úgy vettem észre a hosszú pasi hajról elég szélsőségesek a vélemények. Én hogy őszinte legyek, még ha hülyén is hangzik de már kiskoromban is megbámultam a hosszú hajú férfiakat, és még mindig bolondulok értük ^^ Ki hogy van ezzel?
Hát férfi vagyok, nem nő, de hozzászólok. Hát hosszú a hajam. Talán azért, mert nem mindennapos dolog és eltérő a trendi divatmajmolástól, főleg amilyen hajak vannak manapság. Meg aztán ott vannak a rocker csajszik, nekik elvárás szintű. Más nők lebu.zizzák rögtön a hosszú hajat, meg lányosnak tartják. Kérdem én: mi van a vikingekkel és az amerikai őslakosokkal vagy a szamurájokkal? Mind b uzik voltak akkor?
2012. júl. 26. 03:31
2/20 anonim válasza:
Nem azért nem tetszik, mert bu.zis lenne. Egyátalán nem az, csak egyszerűen nem tetszik. Nagyon-nagyon kevés férfinak áll jól az a helyzet. Egy magas, izmos, jóképű görög istenen még elmegy a hosszú haj. Másokon kicsit ápolatlan hatást kelt.
Sokkal szexibbek a rövid hajú férfiak.
2012. júl. 26. 08:00
3/20 Dorka970614 válasza:
Én nem szeretem a hosszú hajó pasikat, valahogy nekem az lányos.., de azért ne legyen kopasz se. :))
15/L
2012. júl. 26. 09:15
4/20 anonim válasza:
én sosem szerettem a hosszú hajú pasikat. Sose tetszett.
2012. júl. 26. 09:32
5/20 anonim válasza:
nekem az tetszik, ha egy férfinak félhosszú haja van, kb. ilyen:
és ez is ritka, hogy valakinek jól álljon, nekem a lágyabb vonású férfiakon tetszik csak. az ennél hosszabb haj egy férfin nekem igénytelen hatású.
2012. júl. 26. 09:57
6/20 anonim válasza:
Én nem szeretem,ha egy fiúnak hosszú haja van.
Kifejezetten a kopasz vagy nagyon rövid tetszik:)
17L
2012. júl. 26. 10:16
7/20 anonim válasza:
Nem tudom...
Egyszerűen csak tetszik, számomra nagyon férfias, imádom. Persze különbséget kell tenni a Bieberes bilifrizura és a szép, hosszú haj között. rengetegen az elsőre gondolnak, ha azt mondom, bejön a hosszú haj.
Nekem tetszik a hosszú haj egy olyan férfin, aki tetszik. :) Tehát önmagában attól, hogy hosszú valakinek a haja, még nem lesz jó pasi, mert egyrészt nem áll mindenkinek jól, másrészt meg adottság is, hogy valakinek szép dús legyen a haja. Alapvetően tetszik a hosszú haj, a pasimét is nagyon szeretem így, de nem ezen múlik, bejön-e egy férfi.
Hogy miért szeretem? Mert olyan jó puha, dús, erőt sugárzó a hosszú haj. Van benne valami archaikus, ösztönös, elemi szépség. :)
2012. júl. 26. 11:00
9/20 anonim válasza:
Én is kiskorom óta imádom a hosszú hajat, már a rajzfilmekben is a hosszú hajú férfi szereplők jöttek be. Nem tudom miért, csak tetszik.
2012. júl. 26. 11:35
10/20 anonim válasza:
Tyűű de nem szeretem, ha egy pasinak olyan nagyon hosszú! Sokan még zsírosan is hagyják... DE! Osztom a 9:57-es válaszoló véleményét: a félhosszú haj tetszik. Alapból rövidebb párti vagyok, de pont nemrég tetszett meg egy pasi, akinek félhosszú fekete haja van és mindig lófarokban hordja. Húúú... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!