Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen a fenekem?

Fiúk! Milyen a fenekem?

Figyelt kérdés

Nektek bejön az ilyen fenék?Nem túl kicsi?

Kép:

[link]

[link]

2012. júl. 26. 00:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van, ha nő és edzi a fenekét, az csak jobb lehet, de most sincs mit szégyelned.

Bár a tangás megoldásban nem látok értelmet. Egy francia, sokkal szexibb. A tanga, az olyan hogy van is valami meg nincs is. Szóval azt egyátalán nem preferálom. Bár ez csak az én véleményem. De ha farokállás a szó, franciára, vagy simára elöbb áll a farkam mint arra.

Mondjuk én alapon az a tipus vagyok, akit gerjeszt a csajon a "takaró". Szóval van hogy inkább csak félrehúzom, de rajtahagyom x)

Na meg a francia hozza ki a legszebb popót x)

Franciás képet is kérünk ;P

18/f

2012. júl. 26. 19:30
 52/71 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek

utána néztem és már megvannak milyen feladatokat fogok csinálni,hogy szebb legyen a fenekem :P

amúgy nekem a tanga a kedvencem,a bugyijai 85%-a tanga,ezért tangás képet raktam fel:)

2012. júl. 26. 19:38
 53/71 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy rossz dolog a tanga! :)

Csak kb olyan mint a mamabugyi xD. Mondjuk lényegtelen mi van ott, úgyis lekerül.

Ez pl. olyan mint visszajelzésekből azt hallottam, nőknek a boxer jön be, no de én ennek ellenére fecskét veszek fel (csak szituácíó, boxerosvagyok én is).

Akivel szexuálisan eljutok az ágyig, az nemfog ezért leállni.

2012. júl. 26. 19:46
 54/71 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=2Gd1GMWb6aM

Kezdésnek ez sem rossz:) Sok sikert!

2012. júl. 26. 20:34
 55/71 A kérdező kommentje:
amit én néztem abba is ezek voltak,csak ott egy fiatal lány volt és tengerparton,de köszönöm:D
2012. júl. 26. 21:04
 56/71 anonim ***** válasza:
Húha:D Iszonyat szexi feneked van:D jöhet ide is kép, szívesen nézegetném :D
2012. júl. 29. 00:18
 57/71 anonim ***** válasza:
Nem rossz a seg*ed, de azt se mondanám hogy világszám! Az összkép a lényeg! Ha csúnya fejed van, akkor teljesen lényegtelen, hogy milyen a p*csád! 23/f
2012. júl. 29. 00:30
 58/71 anonim ***** válasza:
bocs az alpáriságomért :)
2012. júl. 29. 00:31
 59/71 anonim ***** válasza:

Annyit hozzátennék az utolsóhoz, hogy azért sértődés ne legyen belőle, de esetleg a mekis zacskó csodákra képes :D

De én perpill nem feltételezek rosszat a kérdezőről, ha persze bebizonyosodnának hogy ezek a fenekek az ővé-é :)

2012. júl. 29. 00:31
 60/71 anonim ***** válasza:

Azért a második meg harmadik kép elég durva:S

Ne nagyon rakosgass ilyen képeket magadról netre.

Persze amúgy szép popsi,de egy kis edzés sosem árt:)

17L

2012. júl. 29. 00:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!