Fiúk! Milyen a fenekem?
Utolsónak igaza van, ha nő és edzi a fenekét, az csak jobb lehet, de most sincs mit szégyelned.
Bár a tangás megoldásban nem látok értelmet. Egy francia, sokkal szexibb. A tanga, az olyan hogy van is valami meg nincs is. Szóval azt egyátalán nem preferálom. Bár ez csak az én véleményem. De ha farokállás a szó, franciára, vagy simára elöbb áll a farkam mint arra.
Mondjuk én alapon az a tipus vagyok, akit gerjeszt a csajon a "takaró". Szóval van hogy inkább csak félrehúzom, de rajtahagyom x)
Na meg a francia hozza ki a legszebb popót x)
Franciás képet is kérünk ;P
18/f
köszönöm mindenkinek
utána néztem és már megvannak milyen feladatokat fogok csinálni,hogy szebb legyen a fenekem :P
amúgy nekem a tanga a kedvencem,a bugyijai 85%-a tanga,ezért tangás képet raktam fel:)
Nem azt mondtam hogy rossz dolog a tanga! :)
Csak kb olyan mint a mamabugyi xD. Mondjuk lényegtelen mi van ott, úgyis lekerül.
Ez pl. olyan mint visszajelzésekből azt hallottam, nőknek a boxer jön be, no de én ennek ellenére fecskét veszek fel (csak szituácíó, boxerosvagyok én is).
Akivel szexuálisan eljutok az ágyig, az nemfog ezért leállni.
http://www.youtube.com/watch?v=2Gd1GMWb6aM
Kezdésnek ez sem rossz:) Sok sikert!
Annyit hozzátennék az utolsóhoz, hogy azért sértődés ne legyen belőle, de esetleg a mekis zacskó csodákra képes :D
De én perpill nem feltételezek rosszat a kérdezőről, ha persze bebizonyosodnának hogy ezek a fenekek az ővé-é :)
Azért a második meg harmadik kép elég durva:S
Ne nagyon rakosgass ilyen képeket magadról netre.
Persze amúgy szép popsi,de egy kis edzés sosem árt:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!