Fiúk! Milyen a fenekem?
2012. júl. 26. 00:39
11/71 anonim válasza:
Olyan jó, hogy felállt. De kizárt, hogy te ezzel ne lennél tisztában.
19F
12/71 anonim válasza:
Ha tényleg a tiéd akkor tökéletes segged van :D
13/71 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek nagyon aranyosak vagytok:))
szerintetek nem túl kicsi?
2012. júl. 26. 00:48
14/71 anonim válasza:
Nos igen, több lehetőség is eszembe jutott.
Képen látszik hogy 4 darabból áll, vagyis photoshop, vagy hasolnó is volt a dologban. Szépen tudsz retusálni :)
Ez az első. A második, hogy én még azt is megkérdőjelezem hogy ezt a képet nem-e találtad valahol.
Szóval a kép összeségében jó, bár látszik, hogy egy ribié, de ha nem a tied ne vedd magadra. Szépen megretusáltáka fenekét.
15/71 anonim válasza:
Nem, nem túl kicsi. Különben meg alkat függő. Egy kis popsi ugyanúgy lehet szexi, ahogy egy nagyobb, ha szép formás. A tied az. Növeljük még picit az egod?:D Aztán még a melled is dagadni fog a büszkeségtől.:PP
16/71 A kérdező kommentje:
ez az én fenekem,ha szeretnék elküldöm neked azt a képet is amin nincs kikockázva semmi..és van róla több képem is..ha nem hiszed el,csinálok neked most rögtön egy teljesen simát..
2012. júl. 26. 00:52
17/71 anonim válasza:
Portfoliót kérünk!
Téged sem az eszedért szeretnek..:))
18/71 A kérdező kommentje:
sőt..csinálok neked más színű felsőbe is..olyan képet nem tudok "találni" amin pont olyan a felső amilyet te szeretnél és még a fenék is ugyanaz..szóval ez az én fenekem :)))
2012. júl. 26. 00:54
20/71 anonim válasza:
Tanároknak is biztos sok képet csinálsz. Jó tanuló lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!