Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek tetszik ez a táska?

Dorka970614 kérdése:

Nektek tetszik ez a táska?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és most megyek gimibe, nekem nagyon megtetszett és nem is tucat, mert összesen van belőle 30db.:-)) Szóval kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, hogy szerintetek milyen..!
2012. júl. 25. 19:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nem baj, ha tucat. Csak ő írta, hogy nem az, én (többek között én is) felvilágosítottam, hogy tucat.
2012. júl. 26. 01:17
 12/22 A kérdező kommentje:

Húú...hát elég megoszlóak a vélemények. Akkor azthiszem még gondolkodok rajta. Köszi a válaszokat! Ja és amúgy nekem sem sportos a stílusom..inkább a hangulatommal változik, de szerintem ez a táska passzol hozzám. Akik azt mondják, hogy tucat....nem ebben a webshopban néztem, nem is itt akarom megvenni, csak itt találtam róla normális képet. Van egy ismerősünk akinek a boltjába érkezett 2db. és a szállító mondta hogy összesen van 30. Az lehet, hogy ti hamisakat, vagy más színösszeállításban láttatok már, de ha nem tudod miről beszélsz, inkább ne szólalj meg!

A piszkolódástól én is félek kicsit, de amúgy kedves 10. a leírtakból rocker stílusod lehet, és szerintem ha engem meglátnál fekete hátizsákkal a kedvenc "bandáimmal" kiröhögnél..:-))

2012. júl. 26. 07:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Miért röhögnék ki?Csak mert fekete hátizsákja van pár bandás kitűzővel?Sokkal jobban nézz ki,mint ez a p*csás táska,amiből mellesleg tucat van
2012. júl. 26. 08:40
 14/22 A kérdező kommentje:

Neked valami problémád van az értelmezéssel?:-))

Azt mondtam ENGEM röhögnének ki, mert nem ilyen a stílusom, viszont olyan társaságba vagyok, ahol sok rocker van, nem ítélkezek senki felett, nekem semmi problémám ezzel a stílussal(életszemlélettel), szóval szerintem te se kötözködj feleslegesen.:)))

2012. júl. 26. 08:43
 15/22 anonim válasza:
Szerintem azt vegyük figyelembe,hogy amit mondtál kétféle képen lehetett értelmezni(a stílusodnak nem megfelelőt mondhattál el ezzel,de úgy is lehet érteni,hogy megvetted ezt a stílust,mert utalásnak lehetett venni amit írtál):D Amúgy nekem se tetszik ez a táska,de nem annyira elterjedt,mint a fekete(ami mégis jobban néz ki)
2012. júl. 26. 08:51
 16/22 anonim ***** válasza:

"utalásnak lehetett venni amit írtál"

Na én pontutalásnak vettem amit mondott,szal bocs de nincs értelmezési problémám:D Te meg legközelebb írj úgy,hogy ne lehessen máshogy is értelmezni.Köszi:D

2012. júl. 26. 08:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Bocs, ha nem volt egyértelmű..
2012. júl. 26. 09:00
 18/22 anonim ***** válasza:

Én az egyik tucatos válaszoló vagyok. Nem bántani akarlak egyébként, mielőtt esetleg támadnál. Nem is azt állítottam, hogy pont ilyen táska fut az utcán mindenhol, hanem hasonló (nem így írtam, de így gondoltam).

Amúgy tetszik nekem is, de nem venném meg, mert ilyen stílusú táskája van nagyon sok lánynak.

2012. júl. 26. 10:48
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jol nez ki!:P :)

Vedd meg nyugodtan ha neked tetszik,nefoglalkozz masok velemenyevel..! :)

15/L

2012. júl. 26. 12:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem igazán tetszik.
2012. júl. 26. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!