Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a valós "kép"?

Melyik a valós "kép"?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogyha tükörben nézem magam akkor elégedett vagyok normálisnak még néha szépnek is tartom az arcom. Azonban a fényképek 99%-án borzalmasan nézek ki, mintha nem is én lennék.

A többi ember vajon hogyan lát, úgy mint én amgam a tükörben vagy mint a fényképeken?

2012. júl. 25. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
szokj hozzá, hogy olyan vagy, mint a fényképeken :)
2012. júl. 25. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, mert hasonlóval szembesülök én is. Szerintem egyik sem valós, minden ember másmilyennek lát, ki szebbnek mint te magad a tükörben, kis kevésbé szépnek mint te magad a képen.
2012. júl. 25. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
mint élőben :D
2012. júl. 25. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem van egy rémonda barátnőm aki tényleg eszméletlencsúnya, de a profilképein bombázó. egyszerűen betanulta azokat a pózokat amelyeken valahogy kinéz azután még ráadott két kiló vakolatot majd jött a photoshop.
2012. júl. 25. 13:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek photoshoppolni de nem a fotókat...

Na én azt mondom...tükörben figyelsz az arckifejezésedre és jobban nézel ki mert az optimális arckifejezést vágod stb. ha látod magad jobban figyelsz nemde?

Aztán....a fotó...gondolom mobillal készült gagyesz minőségről beszélgetünk, mert ugye ki fotóz manapság fényképezővel, de még egy kisgép is...fotózz le vele egy gyönyörű naplementét...fotón máris nem ugyanolyan igaz?

A fotó levon a szépségből, a tükör meg segít abban hogy olyan fejet vágj ami tetszik...

2012. júl. 25. 13:47
 6/7 anonim ***** válasza:

egyik sem valós teljesen. tükör azért nem, mert ha nem szimmetrikus az arcod (ami ritka, hogy az) akkor ugye máris egy más képet kapsz magadról, plusz az nem természetes fény, nem természetes póz stb.

fényképen pedig a legtöbb ember előnytelenül néz ki, kihozza a pattanásokat, belepislog, beletüsszent, belemozdul és máris borzalmas.

úgy sose fogjuk magunkat látni, ahogy mások, ebbe bele kell törődnünk. amúgyis az igazi a 3d!

2012. júl. 25. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez erdekes dolog, en is sokat gondolkodtam mar rajta. Az utolsonak van igaza, ugy sosem fogjuk magunkat latni mint masok latnak minket. A tukor es a fenykep is torzit jo vagy rossz ertelemben, de akkor sem az a valos. Talan akkor egy 3d- s kepet kene kesziteni magunkrol, es megnezni szemuveggel.
2012. júl. 25. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!