Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki adna pár tippet hogy...

Peanut kérdése:

Valaki adna pár tippet hogy hogyan tudom fényesebbé tenni a hajamat? /Hosszú hajam van, sörrel is kezelem néha, ami fényessé teszi de csak egy napig. Olyan módszert szeretnék ami VALÓS és tényleg működik nem csak szóbeszéd!

Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:

kallos tükörfény hajolaj.

Ennél jobb nincs:) Ha szőke vagy van szőke változatban is,én most azt vettem.

2012. júl. 8. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:

váltogasd az öblítésnél a hűvösebb-melegebb vizet, szárításnál meg mindig a hajszálad pikkelyeinek irányába fújd a levegőt, szóval lentről felfelé. de a legjobb, ha napon szárítod.

meg ugye a balzsamok, de azok csak felesleges vegyszerek.

az a legjobb, ha minél kevesebb sampont használsz, pár hajmosás után nagyon szépen rendbejön a haj, és egészségesen csillogni fog :)

2012. júl. 8. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
*FENTRŐL LEFELÉ
2012. júl. 8. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Tele vannak a drogériák mindenféle hajra való szirsz*rral, nem kell mindenféle hülyeséget kenni a hajadra... ha már egy hajadnak megfelelő jó fajta balzsamot találsz attól is fényes lesz a hajad. Persze kínlódhatsz ilyen banános-sörös kezeléssel is, de az büdös is, meg helyette ugyebár használhatnál normális szert is, szóval felesleges.
2012. júl. 8. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!