Kb. mennyire lehetünk barnák a barnítóktól?
Esetleg ha linkelnétek is képet,ugy jobban lehetne látni..
Én oylan barnítót akarok venni,amit csak felkenek és egyből barna vagyok,amit aztán ha nem tetszik,vagy este van,akkor lemosom.Csak a színekről senki sem ír,hogy mégis milyen barna..én olyan félvéresre gondoltam..
félvéres barna nemleszel ettől, inkább narancssárga, ráadásul egyenletlenül :D
én utálom a barnítókrémeket, csak a macera van velük. inkább feküdj ki a napra negyed órára.
Én nivea nyári barnaság testápolót használok vagy mi az... még évekkel ezelőtt vettem, de előre szólok nem kellemes az illata.
Nekem az első alkalom után használt, este bekentem magam, reggel már barnább voltam. Állítólag 5 nap kell neki.
Nálam 1-2 alkalom után bevált, pedig nagyon fehér bőrű vagyok. Nem túlzok, úgy néztem ki mint a spanyolok :D
Viszont olyanról nem tudok, amit simán le tudsz mosni, akkor kenj magadra alapozót vagy valamit... ez kb. 1-1,5 hét alatt kopik le. Viszonylag egyenletes, és nem sárgás. Vagyis nekem.
Köszi az infót!:)
Természetesen van olyan amit le lehet mosni..Dior,Estée Lauder, Chanel termékekbe.Én ezeket használnám.Szóval ezekre a termékekre értettem a kérdésemet is,csak elfelejtettem kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!