Szép lány Ő szerintetek?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!:) Ha gondolhatjátok leírhatjátok mi a véleményetek, miért szép, ha estleg csúnyának látod, miért látod csúnyának.
2012. júl. 24. 00:17
1/56 anonim válasza:
nem csúnya, de kicsit olyan természetellenes, ha érted
2/56 anonim válasza:
Ez egy élő Barbie? Egyenesen hánynom kell az ilyen... ez nem is nő, hanem készítmény.
3/56 AvernusTriad válasza:
Végre megtaláltam a tesóm Barbie-ját!!!
4/56 anonim válasza:
őt már korábban láttam facebookon. szép meg minden, de nekem nem kéne. olyan mint valami barbie baba.
van 3 közös ismerősünk us :D
6/56 anonim válasza:
borrzasztó..mint egy kirakati műanyag baba.. 34F
7/56 anonim válasza:
Mindenki nyavalyog, de én azért bevállalnák egyszer egy ilyet, kiváncsi vagyok milyen lehet a plasztik.
8/56 anonim válasza:
Én láttam már róla egy csomó képet és mindegyiken tök kifejezéstelen a szeme. Szerintem nem is igazi.
9/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon hamar válaszoltatok elég sokan:). Én személy szerint +5 kilót átadnék neki, Ő rajta lenne valami, rólam lemenne:D:)
2012. júl. 24. 00:21
10/56 anonim válasza:
uff... ezmiez? :D melyik bolygóról jött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!