Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van tetkód? Mit szóltak hozzá...

Van tetkód? Mit szóltak hozzá otthon?

Figyelt kérdés
Hány évesen csináltattad? Hol található? Mit ábrázol? Miért erre a mintára esett a választásod? Megbántad azóta? Miért volt fontos, hogy neked is legyen tetkód?
2012. júl. 23. 22:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

- Van tetkóm.

- Otthon apám lehülyézett, de nem érdekli, anyum már nem él

- 18, 20, 21, 21, 22, 22

- Bal felkar sellő, sziklán ül és néz, jobb felkar színes virágok, ágakkal, remény felirattal, bal lapocka delfin, mellkas rózsák, azért 6 db életkorban, mert a mellkasom és a jobb felkarom több alkalmas volt, mire kitaláltam, hogy mivel bővítsem magam

- Szeretem nagyon a vízi világot, a sellők kisgyerekkorom óta vonzanak, a rózsa a kedvenc virágom, plusz a tetoválás mániám

- Nem bántam meg

- Azért fontos, mert mániákus vagyok, még lesz is bőven ezeken kívül is.

22/L

2012. júl. 24. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:

1. Igen van

2. Semmit nem szóltak, beleegyeztek

3. 23évesen

4. A bal bokámon

5. A kisfiam keresztnevének kezdőbetűje "P" és három kicsi csillag.

6. Amikor még gyerek voltam, akkor megfogadtam, hogy ha lesz majd gyerekem a nevének a kezdőbetűjét magamra tetováltatom.

7. Nem nem bántam meg és soha nem is fogom.

8. Nekem nem az volt a fontos hogy legyen tetoválásom, hanem a megálmodott tetoválás legyen rajtam.:)

2012. júl. 26. 13:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Van, a nyakam alsó részétől, a hátamon át. Nyakon: 1904, alatta: ano do fundação, alatta ez: [link]

körülötte: Seré... (felül) ...até morrer (alul), azalatt: E PLURIBUS UNUM, azalatt: SLB

Portugáliában, Lisboa-ban születtem és éltem sokáig, az egész tetkó a Benfica focicsapatról szól, ha szeretdnéd részletezem hogy mi micsoda, de most túl hosszú. 18 évesen csináltattam, mikor megtudtam hogy a matek érettségim megvan kettes. Semmit nem szóltak hozzá, szinte mindenkinek van a családba. Nem bántam meg hogy megcsináltattam.

Hogy miért volt fontos? Emlék.

2012. júl. 26. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!