Hogyan szokjak le a körömrágásról?
Nekem egy dolog segített. Ha sokat voltam otthon,egyszerűen összekoszoltam a körmömet (konkrétan beledugtam az ujjaimat virágföldbe),így nem volt gusztusom lerágni,és amikor már szépen megnőtt,már sajnáltam lerágni. Társaságban persze nem jó,mert igénytelen,de szerintem legalább annyira az a körömrágás is. Mivel én leginkább otthon csináltam,így könnyen leszoktam róla. Keserű lakk, leragasztás nekem nem, vált be.
23/l
Én már kiskorom óta körömrágós vagyok, semmivel nem tudok leszokni róla.
Vettünk ilyen büdös, csípős löttyöt. Bekentük vele a körmeimet. Bármilyen rossz íze volt, akkor is lerágtam.
Én már valahogy beletörődtem :(
Szerintem akkor is lerágnám, ha kakiba lenne dugva :S:S
Szia. Én kerek 10 évig rágtam folyamatosan a körmöm. Lett egy barátom, leszoktam miatta, hogy ne nézzen igénytelennek. 1 évig nem is rágtam, szép nagyok voltak, de egyszer levágtam teljesen és nem tudtam újra megnöveszteni,visszaszoktam. Aztán most megint nem rágom kb 1 hónapja, de rettegek levágni, nehogy visszaszokjak, ezért inkább csak reszelem a végét.
Nekem sem segített semmi soha, kenték erős lakkal, dörgölték kutya s*ggéhez, de nem segített semmi, csak az akkori barátom.
Próbálj meg felülkerekedni az ingeren, foglald el magad, ne koncentrálj a körmödre és menni fog. Valamint, ha egy kicsit már megnőtt, reszeld le szép egyenesre és kend ki valami szép körömlakkal, meglátod, sajnálni fogod majd lerágni. :)
Szia!
Szerintem igazítsd meg reszelővel a körmeidet és fesd ki valamilyen élénk színűre. Innentől minden héten, vagy 5-6 naponta manikűrözz és fesd is ki a körmeidet. 1-2 hét múlva, amikor már hosszú lesz, nem lesz kedved "tönkretenni".
Én is gyerekkoromtól kezdve rágtam a körmeim, ez a módszer segített. Néha még vissza-vissza esek, de ha rendszeresen ápolom, kifestem, akkor már nem rágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!