Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a köldök...

Mi a véleményetek a köldök piercingről? 15/L

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok , és szeretnék egy köldök pc-t, arcomra nem tennék semmi pénzért, a köldökömbe nem látják tanárok sem senki csak nyáron fürdőruhába egyesek. Valójában nem is másnak hanem magamnak akarom mert nekem tetszik és szépnek tartom.

Véleményeteket akarom h mit szólnátok ha egy 15 éves lányon látnátok a strandon. Tapasztalatok és hátrányok is érdekelnének, nektek van e ?, mikor csináltátok?.. stb..

2012. júl. 21. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jól van no, akkor köldök! De kellemetlen, mert minden bele akad majd!!
2012. júl. 22. 00:21
 12/16 anonim válasza:
Szia! Ha szeretnél sztem csináltass, nagyon szép tud lenni, és nem muszáj hozzá vékonynak lenned, a normális alkathoz még szebb a piercing :) Nekem is van én sem vagyok az a nagyon sovány, de kövér sem. Egy éve csináltattam, a barátomnak nagyon tetszik, és mindenki szerint jó, nekem pl egyáltalán nem fájt amikor csinálták, csak kicsit kellemetlen volt, és utánna pár hétig bevolt gyulladva, de kenegettem, meg fertőtlenítettem rendesen , és most nagyon szép lett :) 16/L
2012. júl. 23. 01:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszik ,és van is nekem.:) decemberben csináltattam 1-1,5 hónap alatt rendbe jött.egyébként nagyon be volt gyulladva. de azóta nagyon szép.Amikor megyek balcsira meg szokták dicsérni többen is.Nem bántam meg egyáltalán.Viszont amikor be volt gyulladva,beleakadhatott valamibe,mert egyik este fürdés után tisztítottam és láttam,hogy kijött egy pici darab a köldökömből.úgy vágtam le kisollóval.Nagyon fájt.Akkor szídtam az istent,hogy meg csináltattam,de már nem.:D
2012. júl. 25. 19:09
 14/16 anonim válasza:
Az nem vadhús volt? mert nekem is volt és kenegettem 2-3napig és eltünt! :) utolsó elötti vagyok
2012. júl. 26. 00:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem 14 évesen lett, most vagyok 15 és imádom:) bár néha begyullad, de az két nap múlva el is múlik.. Szerintem csináltass nyugodtan:)
2012. júl. 26. 12:25
 16/16 adrika30 ***** válasza:
Én szerintem nyugodtan szurathatsz:) én 14 vagyok és tgnp lett meg nekem,és én sem másnak rakattam hanem mert nagyon megtetszett és régóta akartam..:) Nekem csak a köldökben tetszik vagy még orrban:) semmi más:)
2012. aug. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!