Milyennek találtok? ( kép lent )
Kedves Richárd.
Könyörgöm ne húzd fel az agyamat.
Ha nem vagy tisztában a szavak jelentésével inkább meg se szólalj. Miért lennék igénytelen? Mert azt mondtam, hogy 6 pont? Nem is kommentálnám. De csak szólok, hogy az igénytelenség máshol kezdődik.
Ha pedig szégyen vagyok sajnálom, még jó hogy nem is ismersz, nem is láttál, csak egy fél mondatot olvastál tőlem. Ha ez alapján mindent megállapítottál, akkor annyira jó emberismerő lehetsz, hogy mutogatni kéne.
Egyik rokonom hasonló "páwa" szerűség, és ennek ellenére egy kedves, aranyos srác, szinte vele nőttem fel, csak ismerem.
Tudom, hogy ezen az oldalon mindenkit leszólunk, ami nekünk nem tetszik, és meg se próbáljuk megérteni, de olykor megpróbálhatnád...
Ja és egy szóval se mondtam hogy ez nekem bejön, de én olyanokat látok az utcán, akik még ehhez képest se érdemlik meg az 1 pontot.
És mint mondtam: NORMÁLIS STÍLUSSAL LEHETNE 10/10-es.
Remélem el tudod olvasni, és feldolgozza az agyad, amit írok, nem úgy, mint az előző alkalommal.
És hozzátenném: a véleményemet kérdezték, én kulturáltan válaszoltam is, mégis le lettem pontozva. Na de miért is? Mert nem értetek egyet velem. Én legalább őszintén válaszolok, nem pedig csak osztom az észt, úgy, hogy azt se tudom miről beszélek. Ti vagytok igénytelenek, ha egy mondatot nem tudtok úgy meg fogalmazni, hogy ne bántsatok meg más, embereket. Mert igen, attól, hogy valakivel nem egyezik a véleményed attól még a másik is ember, és megtisztelhetnéd azzal, hogy nem EZ-nek hívod.
Köszi szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!